ramen Ternat - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Ternat

ramen Ternat

ramen Ternat - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Ternat

G&G Construct fabriceert al 15 jaar ramen in de omtrek van Ternat.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Ternat, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere inhoud dan de firmanaam doet uitschijnen. Niet voor niets hebben wij veel referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Op deze manier zorgen wij voor ramen op ieders maat.

Top ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u naar streven. In Ternat en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat ons cliënteel onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten naar waarde te schatten.

Uw specialist in ramen in de omgeving van Ternat.

De belangrijkste bekommerdheid bij het vervaardigen van de ramen is het uiteenzetten van een schaalmodel op maat. Dat betekent dat onze experts goed communiceren met de opdrachtgever en logischerwijze &natuurlijk zijn vragenlijstje en budgettaire wensen respecteren. Onze onderneming maakt er een halszaak van om mee te zijn op het vlak van de modernste implementeerbare technieken en materialen en die ook toe te passen.De nieuwste werkwijzen en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

In ons eigen atelier, in de buurt van Ternat bewerkstelligt een werkploeg van enorm vakbekwame vakmannen de projecten, groot of klein, van zeer gevarieerde soort. De plaatsing van de ramen wordt grondig aangepakt door onze ervaren ploegen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat door een gewiekste beredeneerde combinatie van kwalitatieve materialen die op duurzame en functionele manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van niet te onderschatten belang en dat weten onze experts als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van elementair belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor ramen in de buurt van Ternat.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in ramen van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere ramen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Ternat. Vakbekwame mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit ramen.

Om welke reden G&G Construct de standaard in ramen is in Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw ramen geproduceerd

In ons atelier niet ver van Ternat staat een ploeg van vakkundige werknemers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte ramen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlug de afgewerkte ramen te komen installeren. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Ternat in Apelterre

Enkele ramen, een garagepoort die zeer spoedig aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Ternat, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van ramen. Ons vakkundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de goede keus te maken.

Dit soort voorname beslissingen neemt u best met het nodige overleg.