ramen Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Zottegem

ramen Zottegem

ramen Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste ramen niet ver van Zottegem

Wij zijn al 15 jaar bezig als fabrikant van ramen bij Zottegem.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Zottegem, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een grotere ‘range’ dan de naam laat vermoeden. Niet toevallig hebben wij zeer veel referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding top is. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment maakt G&G Construct ramen op maat voor u.

Top ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze mensen samen met u willen bereiken. In Zottegem en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Die betrouwbare reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

Uw specialist voor ramen in de buurt van Zottegem.

Bij het maken van de ramen zorgt G&G Construct immer voor een smetteloos plan, van klassiek tot modern en houdt intussen rekening met uw wensen op maat en het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de vernieuwende technieken en ontwikkelingen op artistiek en technisch gebied.

Onze onderlegde lieden maken met zeer grote vaardigheid de projecten in het atelier vlakbij Zottegem: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. De technologische kennis van ons bedreven team geeft ons de mogelijkheid om ramen van grote kwaliteit te fabriceren. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is natuurlijk van prioritair belang en dat weten onze experts als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in ramen in de buurt van Zottegem proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in ramen van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf ramen en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Zottegem. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en geoefende mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze ramen ten goede.

Waarom G&G Construct de standaard in ramen is in Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw ramen maken

In ons atelier niet ver van Zottegem staat een ploeg van kundige werknemers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke ramen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte ramen te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Zottegem

Of u nu plannen heeft voor ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Zottegem, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van ramen. Ons onderbouwd advies hier rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke belangrijke keuze uzelf grondig laat informeren.