Reynaers aluminium deuren Aalst - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Aalst

Reynaers aluminium deuren Aalst

Reynaers aluminium deuren Aalst - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Aalst

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium deuren vervaardigt bij Aalst.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een heel ruime keuze aan duurzame profielen en materialen kan aanbieden.

Top Reynaers aluminium deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experts naar streven. bij Aalst en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Voornamelijk onze flexibele manier van werken en het gegeven dat we ijzersterke kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door immer tevreden klanten.

De onbetwiste leider voor Reynaers aluminium deuren bij Aalst.

Onze firma viseert in het maken van de Reynaers aluminium deuren een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan uw verwachtingen en het budgettaire plaatje. We blijven als innoverend bedrijf maniakaal bezig, zowel op het vlak van techniek als qua artistiek karakter, op de hoogte te blijven van de allernieuwste werkwijzen en materialen die op dit moment op de markt zijn.

De projecten maken de vakmensen van G&G Construct in eigen de werkruimte, bij Aalst, met onderlegde ervaren mensen die paraat staan om de opdrachten van uiterst brede soort en omvang aan te nemen. De plaatsing van de Reynaers aluminium deuren wordt gedaan door onze professionele ploegen.

klasse, stijl en sfeer. Materiaalkeuze is natuurlijk van zeer groot belang en dat weten wij als geen ander. In iedere budgetklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de Reynaers aluminium deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium deuren bij Aalst.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere Reynaers aluminium deuren over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Aalst. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de onmisbare zorg vervaardigd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er iedere maand werfcontroles, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium deuren.

Waarom G&G Construct de standaard in Reynaers aluminium deuren is bij Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium deuren geproduceerd

In ons atelier bij Aalst staat een ploeg van kundige vakmensen paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande Reynaers aluminium deuren worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om heel snel de afgewerkte Reynaers aluminium deuren te komen installeren. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Aalst

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium deuren, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die snel aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Aalst kiezen uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium deuren. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u voort te helpen met deskundig advies van onze deskundigen.

Het is evident dat u voor een dergelijke belangrijke beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.