Reynaers aluminium deuren Brakel - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium deuren niet ver van Brakel

Reynaers aluminium deuren Brakel

Reynaers aluminium deuren Brakel - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium deuren niet ver van Brakel

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van Reynaers aluminium deuren bij Brakel.

G&G Construct beschikt over een zeer ruim aanbod van Reynaers aluminium deuren op maat.. bij Brakel is G&G Construct de nummer één inzake Reynaers aluminium deuren. Bewijs daarvan zijn de vele referenties die G&G aanprijzen omwille van het alles omvattend werk en performante prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor Reynaers aluminium deuren op maat is ons ultieme streefdoel.

Onze vakmannen waarborgen u de meest geschikte Reynaers aluminium deuren rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft Reynaers aluminium deuren bij Brakel.

Voornamelijk de flexibele wijze van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit leveren voor ieder budget, worden geprezen door ons cliënteel.

De absolute leider voor Reynaers aluminium deuren bij Brakel.

Onze mensen vervaardigen voor de cliënt een degelijk ontwerp dat perfect op maat is. Dat impliceert uiteraard dat onze mensen op goede wijze praten met de opdrachtgever en daarbij zijn eisen en budgettaire wensen naleven. Onze onderneming blijft zich heel dikwijls bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen aangaande ontwerpen, technieken en stijlen.De modernste methodes en trends in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

De opdrachten construeren de vakmensen van G&G Construct in eigen atelier, bij Brakel, met competente valabele stielmannen die klaar staan om de karweien van zeer gevarieerde soort en grootte aan te nemen. de bekwame ploegen zorgen voor de installatie van de Reynaers aluminium deuren.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten kwaliteit, sfeer en stijl.. Functionaliteit, duurzaamheid en de beste optie van de hoogwaardige materialen maken dat onze medewerkers in ons product een ziel leggen.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke prijsklasse naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium deuren bij Brakel.

Interesse in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium deuren en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen over milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium deuren ten goede.

Wat ons de referentie voor Reynaers aluminium deuren bij Brakel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium deuren gefabriceerd

onze groep van heel capabele personeelsleden staat in ons atelier bij Brakel te wachten om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de Reynaers aluminium deuren die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens paraat om heel vlug de afgewerkte Reynaers aluminium deuren te komen inplaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium deuren, een garage-ingang die binnenkort aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium deuren. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is evident dat u voor zo’n belangrijke keuze uzelf grondig laat informeren.