Reynaers aluminium deuren Brussel - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Brussel

Reynaers aluminium deuren Brussel

Reynaers aluminium deuren Brussel - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Brussel

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium deuren produceert bij Brussel.

De duidelijkste manier om G&G Construct te beschrijven is als een in meerdere zaken gespecialiseerd bedrijf met een uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de meest geschikte Reynaers aluminium deuren voor de omgeving. bij Brussel en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Voornamelijk de coulante manier van aanpak en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit aanbieden voor een lage prijs, worden gewaardeerd door tevreden cliënteel.

Uw leverancier voor Reynaers aluminium deuren bij Brussel.

De deskundige vakmannen van G&G Construct genereren voor de cliënt een degelijk ontwerp dat perfect past. Dat impliceert dat onze vakmannen vlot communiceren met de cliënt en uiteraard zijn wensen en budget in acht nemen. G&G Construct maakt er een breekpunt van om mee te zijn met de allernieuwste beschikbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te gebruiken.De allerlaatste werkwijzen en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

De opdrachten vervaardigen we in eigen atelier, bij Brussel, met competente bedreven mensen die paraat zijn om de karweien van enorm uiteenlopende soort en grootte te volbrengen. de geoefende ploegen dragen zorg voor het installeren van de Reynaers aluminium deuren.

Al onze projecten hebben één ding gemeen: met dank aan de hoogwaardige kwaliteit ademen ze degelijkheid, kwaliteit en stijl uit. Materiaalkeuze is natuurlijk van primordiaal belang en dat weten wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium deuren bij Brussel.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te maken.

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium deuren en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Brussel. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en vakbekwame medewerkers met de onmisbare zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben genoten aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Ook zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor het personeel betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium deuren.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium deuren bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium deuren ontwikkeld

Onze ploeg van heel bekwame werknemers staat in ons atelier bij Brussel stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium deuren die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium deuren te installeren op een even professionele manier als het werd geproduceerd. Onze producten worden via unieke software berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Brussel in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Brussel kiezen uit ons enorm uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium deuren. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze deskundigen.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.