Reynaers aluminium deuren Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium deuren niet ver van Denderleeuw

Reynaers aluminium deuren Denderleeuw

Reynaers aluminium deuren Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium deuren niet ver van Denderleeuw

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerd imago uit als firma gespecialiseerde onderneming in Reynaers aluminium deuren bij Denderleeuw.

Wij vervaardigen voor iedere mogelijke aanvraag Reynaers aluminium deuren op maat van de klant. bij Denderleeuw is G&G Construct de allerbeste inzake Reynaers aluminium deuren. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties die G&G aanprijzen voor het veelzijdige werk en sterke prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte Reynaers aluminium deuren op maat is ons ultieme streven.

Onze specialisten garanderen u de best passende Reynaers aluminium deuren voor de omgeving. G&G Construct is de onklopbaar inzake Reynaers aluminium deuren bij Denderleeuw.

Die sterke reputatie danken we vooral aan het gegeven dat ons cliënteel onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

De nummer één in Reynaers aluminium deuren bij Denderleeuw en omstreken.

De allereerste stap wat betreft het maken van de Reynaers aluminium deuren is het uiteenzetten van een raamwerk op maat. Daarvoor houden we uitgebreid overleg met de cliënten om zo volledig als mogelijk is aan de persoonlijke vragen te gehoorzamen en mooi binnen het budget te blijven opereren. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om mee te zijn inzake de allernieuwste toepasbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.De modernste werkwijzen en ontwikkelingen in onze sector hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

In het eigen atelier, bij Denderleeuw bewerkstelligt onze ploeg van enorm capabele vakmensen de ondernemingen, groot of klein, van enorm uiteenlopende aard. Onze professionele ploegen zorgen voor de plaatsing van de Reynaers aluminium deuren.

Sfeer en kwaliteit is wat onze producten uitademen en dat door een correcte beredeneerde combinatie van hoogwaardige bouwonderdelen die op functionele en duurzame manier geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van niet te onderschatten belang en dat beseffen onze experts als geen ander. In elke budgetklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere Reynaers aluminium deuren over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Denderleeuw. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de onmisbare zorg vervaardigd.

Onze firma is in orde met alle normen wat betreft gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium deuren ten goede.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium deuren bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw Reynaers aluminium deuren maken

Onze ploeg van zeer ervaren mensen staat in ons atelier bij Denderleeuw paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke Reynaers aluminium deuren worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte Reynaers aluminium deuren te plaatsen op een even professionele methode als het werd geproduceerd. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Denderleeuw

Enkele Reynaers aluminium deuren, een garage-ingang die dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Denderleeuw, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium deuren. Ons deskundig advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.