Reynaers aluminium deuren Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Dilbeek

Reynaers aluminium deuren Dilbeek

Reynaers aluminium deuren Dilbeek - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Dilbeek

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van Reynaers aluminium deuren bij Dilbeek.

G&G Construct, in Apelterre, bij Dilbeek, is een gerenommeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een grotere ‘range’ dan de naam doet uitschijnen. De vele referenties bewijzen onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Met dank aan ons zeer grote aanbod produceert G&G Construct Reynaers aluminium deuren op maat voor u.

Onze vakmensen geven u de meest geschikte Reynaers aluminium deuren in de omgeving. G&G Construct is de de grootste speler als het gaat over Reynaers aluminium deuren bij Dilbeek.

Voornamelijk de flexibele manier van aanpak en het gegeven dat we degelijke kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geprezen door tevreden cliënteel.

Uw leverancier in Reynaers aluminium deuren bij Dilbeek.

Bij de fabricatie van de Reynaers aluminium deuren zorgt de onderneming immer voor een smetteloos schaalmodel, van klassiek tot modern en houdt uiteraard rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het financiële plaatje. Onze firma maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de spiksplinternieuwe technieken en tendensen op desing en technisch vlak.

De opdrachten produceren onze stielmannen in het atelier, bij Dilbeek, met vakbekwame bedreven mensen die klaar zijn om de karweien van de meest gevarieerde aard en omvang af te maken. Onze geoefende teams dragen zorg voor de installatie van de Reynaers aluminium deuren.

Al onze producten hebben één ding gemeen: omwille van de hoogwaardige kwaliteit ademen ze sfeer, klasse en sfeer uit. Materiaalkeuze is uiteraard van uiterst groot belang en dat weten onze experts als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium deuren bij Dilbeek.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium deuren en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Dilbeek. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er iedere maand inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium deuren.

Wat ons de referentie voor Reynaers aluminium deuren bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium deuren ontwikkelen

onze groep van heel kundige medewerkers staat in ons atelier bij Dilbeek paraat om uw opdrachten uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de Reynaers aluminium deuren die wij afleveren van zeer sterke kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens klaar om heel snel de afgewerkte Reynaers aluminium deuren te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De databanken worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Dilbeek

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium deuren. Ons onderbouwd advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de beste keus te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.