Reynaers aluminium deuren Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Geraardsbergen

Reynaers aluminium deuren Geraardsbergen

Reynaers aluminium deuren Geraardsbergen - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct construeert al 15 jaar Reynaers aluminium deuren bij Geraardsbergen.

G&G Construct, in Apelterre, bij Geraardsbergen, is een degelijk en veelzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de firmanaam laat vermoeden. Niet toevallig hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen aantonen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij beschikken over een grote keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Dankzij ons ongelofelijk grote assortiment produceert G&G Construct Reynaers aluminium deuren op maat voor u.

Top Reynaers aluminium deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u naar streven. bij Geraardsbergen en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een veel krediet opgebouwd.

Voornamelijk onze coulante manier van werken en het gegeven dat we degelijke kwaliteit afleveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

De absolute nummer één voor Reynaers aluminium deuren bij Geraardsbergen.

Bij het produceren van de Reynaers aluminium deuren zorgt G&G Construct steeds voor een smetteloos plan, van modern tot klassiek en houdt uiteraard rekening met uw richtlijnen en de budgettaire mogelijkheden. We zijn als firma altijd bezig, zowel op het vlak van techniek als qua artistiek karakter, helemaal bij te zijn van de meest recente werkwijzen en materialen die wereldwijd verkrijgbaar zijn.

De projecten maken onze stielmannen in eigen de werkruimte, bij Geraardsbergen, met competente bedreven stielmannen die klaar zijn om de opdrachten van uiterst uiteenlopende soort en grootte af te maken. De plaatsing van de Reynaers aluminium deuren wordt gedaan door onze ervaren teams.

Al onze projecten hebben één ding gemeen: door de hoogwaardige quality ademen ze klasse, sfeer en stijl uit. Materiaalkeuze is uiteraard van primordiaal belang en dat beseffen wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium deuren af. Na de installatie van de Reynaers aluminium deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Geraardsbergen

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere Reynaers aluminium deuren over te gaan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Geraardsbergen. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium deuren.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium deuren bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium deuren gefabriceerd

Onze ploeg van zeer vakkundige medewerkers staat in ons atelier bij Geraardsbergen klaar om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de Reynaers aluminium deuren die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De databanken worden online van de computer getransfereerd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Geraardsbergen

Enkele Reynaers aluminium deuren, een garage-ingang die binnenkort aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Geraardsbergen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium deuren. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.