Reynaers aluminium deuren Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Haaltert

Reynaers aluminium deuren Haaltert

Reynaers aluminium deuren Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Haaltert

G&G Construct construeert al 15 jaar Reynaers aluminium deuren bij Haaltert.

G&G Construct heeft een heel uitgebreid aanbod van Reynaers aluminium deuren op maat.. bij Haaltert is G&G Construct de allerbeste betreffende Reynaers aluminium deuren. Getuige daarvan vormen de ongelofelijk vele referenties die G&G aanbevelen omwille van het veelzijdige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte Reynaers aluminium deuren op maat is ons grote streven.

Onze experts beloven u de best passende Reynaers aluminium deuren in de omgeving. bij Haaltert en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Die sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat onze klanten de degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten te waarderen.

Uw leverancier voor Reynaers aluminium deuren bij Haaltert.

Bij het ontwikkelen van de Reynaers aluminium deuren zorgt de onderneming steeds voor een smetteloos geraamte, van moderne of klassieke inslag en houdt uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en het financiële plaatje. We blijven als innoverend bedrijf zeer veel bezig, zowel qua techniek als vormgeving, op de hoogte te zijn van de meest recente werkwijzen en materialen die over gans de wereld verkrijgbaar zijn.

De bestellingen realiseren we in eigen atelier, bij Haaltert, met onderlegde geroutineerde werknemers die klaar staan om de taken van uiterst uiteenlopende soort en grootte af te werken. Onze kundige ploegen zorgen voor de plaatsing van de Reynaers aluminium deuren.

Onze maximaal opgezette ondernemingen bevatten stijl, sfeer en kwaliteit.. Dankzij de ideale mix van functionaliteit, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze mensen in onze producten een ziel. Met respect voor ieders budget geven wij duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in Reynaers aluminium deuren bij Haaltert proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium deuren en andere zaken te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Haaltert. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle regels betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium deuren ten goede.

De reden waarom G&G Construct de standaard in Reynaers aluminium deuren is bij Haaltert en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium deuren geproduceerd

In ons atelier bij Haaltert staat een team van bedreven medewerkers klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte Reynaers aluminium deuren worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium deuren te komen inplaatsen. Onze producten worden via unieke software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Haaltert

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium deuren, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Haaltert, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium deuren. Ons oordeelkundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.