Reynaers aluminium deuren Halle - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Halle

Reynaers aluminium deuren Halle

Reynaers aluminium deuren Halle - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Halle

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium deuren ontwikkelt bij Halle.

Wij maken voor elke mogelijke aanvraag Reynaers aluminium deuren op maat van de klant. bij Halle is G&G Construct de maatstaf inzake Reynaers aluminium deuren. Overtuigend bewijs daarvan vormen de ontelbare referenties die G&G aanraden voor het zeer volledige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte Reynaers aluminium deuren op maat is ons ultieme doel.

Onze vakmannen garanderen u de juiste Reynaers aluminium deuren rekening houdend met de omgeving. bij Halle en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Vooral onze coulante manier van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geprezen door ons cliënteel.

De absolute nummer één voor Reynaers aluminium deuren bij Halle.

Bij het fabriceren van de Reynaers aluminium deuren zorgt onze onderneming iedere keer voor een perfect schaalmodel, van klassiek tot modern en houdt tegelijkertijd rekening met uw aanwijzingen en het beschikbare budget. We blijven als firma zo veel mogelijk bezig, zowel qua techniek als artistiek, helemaal bij te zijn van de innovatiefste technieken en materialen die op dit moment te gebruiken komen.

Een vakbekwaam team van bedreven vakmannen verzorgt in onze werkplaats bij Halle de projecten. Onze vakbekwame vakmensen weten raad met alle soorten ondernemingen van elke schaal en iedere soort. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten ademen kwaliteit en stijl.. gebruiksgemak, duurzaamheid en de beste optie van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze medewerkers in ons werk een ziel steken.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere prijscategorie naar een maximale duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium deuren bij Halle.

Interesse in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere Reynaers aluminium deuren over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Halle. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen wat betreft gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium deuren ten goede.

Wat ons de referentie voor Reynaers aluminium deuren bij Halle maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw Reynaers aluminium deuren maken

In ons atelier bij Halle staat een team van kundige stielmannen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de Reynaers aluminium deuren die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium deuren te installeren op een even professionele wijze als het werd gemaakt. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, bij Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Halle kiezen uit ons enorm ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium deuren. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Voor zo’n ingrijpende keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.