Reynaers aluminium deuren Mere - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Mere

Reynaers aluminium deuren Mere

Reynaers aluminium deuren Mere - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Mere

G&G Construct maakt reeds 15 jaar Reynaers aluminium deuren bij Mere.

G&G Construct biedt een heel uitgebreid aanbod van Reynaers aluminium deuren op maat.. Onze firma, gelegen in Apelterre bij Mere heeft in de regio een sterke reputatie verdiend. Getuige zijn de honderden referenties die ons prijzen vanwege de de straffe kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Streven naar perfecte Reynaers aluminium deuren op maat is ons ultieme doel.

Top Reynaers aluminium deuren op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen naar streven. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het gaat over Reynaers aluminium deuren bij Mere.

Die sterke reputatie danken we voornamelijk aan de realiteit dat onze klanten de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De absolute nummer één voor Reynaers aluminium deuren bij Mere.

Onze voornaamste stap als het aankomt op het fabriceren van de Reynaers aluminium deuren is het ontwikkelen van een schaalmodel op maat. Wat dat betreft houden we ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo ruim mogelijk aan despecifieke verlangens te gehoorzamen en nauwgezet binnen de financiële afspraken te blijven. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om mee te zijn betreffende de nieuwste toepasbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te gebruiken.De allerlaatste methodes en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor onze mensen.

In ons eigen atelier, bij Mere vervaardigt een team van uiterst vakbekwame vakmensen de opdrachten, groot of klein, van enorm gevarieerde soort. De plaatsing van de Reynaers aluminium deuren wordt gedaan door onze professionele teams.

Steevast stralen onze producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. Duurzaamheid, functionaliteit en de meest geschikte keuze van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel leggen.. Met eerbied voor iedereens budget wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium deuren af. Na de installatie van de Reynaers aluminium deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in Reynaers aluminium deuren bij Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium deuren en andere dingen te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en kundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle normen wat betreft gezondheid, veiligheid milieu, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium deuren ten goede.

De reden waarom G&G Construct de standaard in Reynaers aluminium deuren is bij Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium deuren vervaardigd

In ons atelier bij Mere staat een team van geoefende medewerkers paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke Reynaers aluminium deuren worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlot de afgewerkte Reynaers aluminium deuren te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, bij Mere in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium deuren, een garagepoort die zeer spoedig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium deuren. Ons oordeelkundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.