Reynaers aluminium deuren Ninove - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Ninove

Reynaers aluminium deuren Ninove

Reynaers aluminium deuren Ninove - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium deuren niet ver van Ninove

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium deuren ontwikkelt bij Ninove.

De meest nauwkeurige manier om G&G Construct samen te vatten is als een veelzijdig bedrijf met een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen.

Onze deskundige mensen beloven u de best passende Reynaers aluminium deuren in de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over Reynaers aluminium deuren bij Ninove.

Die betrouwbare reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat onze klanten onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten appreciëren.

Uw leverancier in Reynaers aluminium deuren bij Ninove.

Bij het produceren van de Reynaers aluminium deuren zorgt onze onderneming telkens opnieuw voor een volledig afgewerkt ontwerp, van klassieke of moderne insteek en houdt tegelijkertijd rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het financiële plaatje. We zijn als firma zo veel mogelijk bezig, zowel op het vlak van techniek als op artistiek vlak, helemaal bij te blijven van de recentste bewerkingsmethodes en materialen die over gans de wereld op de markt zijn.

In ons eigen atelier, bij Ninove vervaardigt een ploeg van uiterst ervaren stielmannen de projecten, klein of groot, van uiterst gevarieerde aard. Onze professionele ploegen dragen zorg voor het installeren van de Reynaers aluminium deuren.

sfeer, stijl en klasse. Het kiezenvan de meest geschikte kwalitatieve bouwonderdelen is een ambacht die wij extreem goed beheersen. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van primordiaal belang en dat in elke budgetcategorie voor zowel woningen als bedrijven.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium deuren af. Na de installatie van de Reynaers aluminium deuren stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in Reynaers aluminium deuren bij Ninove proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium deuren en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Ninove. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium deuren.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium deuren bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium deuren produceren

In ons atelier bij Ninove staat een ploeg van geoefende experts paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium deuren die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium deuren te installeren op een even professionele wijze als het werd geproduceerd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Ninove

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium deuren, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die dringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Ninove kiezen uit ons heel uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium deuren. Uiteraard staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze deskundigen.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.