Reynaers aluminium deuren Vlaams-Brabant - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Vlaams-Brabant

Reynaers aluminium deuren Vlaams-Brabant

Reynaers aluminium deuren Vlaams-Brabant - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium deuren niet ver van Vlaams-Brabant

Reeds 15 jaar bouwen wij een degelijk imago uit als specialist in Reynaers aluminium deuren bij Vlaams-Brabant.

De meest nauwkeurige uitleg om G&G Construct samen te vatten is als een meerzijdig etablissement met een zeer uitgebreide waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top Reynaers aluminium deuren op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar inzake Reynaers aluminium deuren bij Vlaams-Brabant.

Voornamelijk de flexibele wijze van werken en het feit dat we oerdegelijke kwaliteit bieden voor een lage prijs, worden naar waarde geschat door tevreden cliënteel.

De beste in Reynaers aluminium deuren bij Vlaams-Brabant en omgeving.

Onze primaire bekommering bij het tot stand brengen van de Reynaers aluminium deuren is het uiteenzetten van een proefmodel op maat. Dat betekent dat onze experts helder overleggen met onze klant en daarbij zijn eisen en budget naleven. Onze onderneming maakt er een topprioriteit van om mee te zijn op het vlak van de meest recentste toepasbare technieken en materialen en die ook te gebruiken.De modernste werkwijzen en trends in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

In ons eigen atelier, bij Vlaams-Brabant maakt een werkploeg van uiterst vaardige vakmensen de ondernemingen, groot of klein, van heel diverse soort. De plaatsing van de Reynaers aluminium deuren wordt gedaan door onze capabele ploegen.

Kwaliteit en sfeer is wat onze producten uitademen en dat met dank aan een juiste oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op duurzame en functionele manier geïmplementeerd worden. De selectievan de juiste kwalitatieve materialen is een kunst die wij als geen ander weten toe te passen. In iedere prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium deuren van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in Reynaers aluminium deuren van een specialist bij Vlaams-Brabant

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium deuren en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Vlaams-Brabant. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens gebeuren er op maandelijkse basis werfcontroles, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium deuren.

Wat ons de referentie voor Reynaers aluminium deuren bij Vlaams-Brabant maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw Reynaers aluminium deuren vervaardigen

In ons atelier bij Vlaams-Brabant staat een ploeg van geoefende stielmannen paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de Reynaers aluminium deuren die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlug de afgewerkte Reynaers aluminium deuren te komen installeren. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten zeer correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, bij Vlaams-Brabant in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium deuren, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Vlaams-Brabant, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van Reynaers aluminium deuren. Ons onderbouwd advies daaromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort voorname beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.