Reynaers aluminium profielen Aalst - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium profielen niet ver van Aalst

Reynaers aluminium profielen Aalst

Reynaers aluminium profielen Aalst - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium profielen niet ver van Aalst

Al 15 jaar bouwen wij een degelijk imago uit als bedrijf in Reynaers aluminium profielen bij Aalst.

G&G Construct beschikt over een uiterst ruim aanbod van Reynaers aluminium profielen op maat.. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre bij Aalst heeft in de omtrek een stevige reputatie opgebouwd. Het bewijs daarvan vormen de ontelbare referenties die G&G Construct kunnen aanraden omwille van de zeer hoge kwaliteit voor een performante prijs. Zorgen voor Reynaers aluminium profielen op maat is ons ultieme streven.

Onze ervaren vakmensen garanderen u de meest geschikte Reynaers aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over Reynaers aluminium profielen bij Aalst.

Die betrouwbare reputatie danken we vooral aan de realiteit dat ons cliënteel onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De absolute leider voor Reynaers aluminium profielen bij Aalst.

Onze firma viseert in het fabriceren van de Reynaers aluminium profielen een topontwerp waarin zoveel mogelijk voldaan wordt aan alle vragen en het budgettaire plaatje. Onze onderneming maakt er een erezaak van om helemaal mee te zijn met de meest recente productie- en bewerkingsmethodes en ontwikkelingen op desing en technisch gebied.

De opdrachten realiseren onze stielmannen in het atelier, bij Aalst, met vakbekwame geroutineerde stielmannen die klaar staan om de karweien van de meest gevarieerde aard en omvang af te maken. De installatie van de Reynaers aluminium profielen wordt grondig aangepakt door onze professionele ploegen.

degelijkheid, kwaliteit en stijl. Het kiezenvan de gepaste kwalitatieve materialen is een ambacht die wij als geen ander beheersen. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium profielen bij Aalst.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere Reynaers aluminium profielen over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Aalst. Vakkundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle normen ivm. veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen ten goede.

Wat ons de topreferentie voor Reynaers aluminium profielen bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium profielen maken

In ons atelier bij Aalst staat een ploeg van geoefende experts paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de Reynaers aluminium profielen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen plaatsen. De beste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten heel correct te becijferen. De computerdata wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Aalst

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garage-ingang die dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Aalst de keuze maken uit ons heel complete aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium profielen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze deskundigen.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.