Reynaers aluminium profielen Brakel - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Brakel

Reynaers aluminium profielen Brakel

Reynaers aluminium profielen Brakel - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Brakel

G&G Construct maakt al 15 jaar Reynaers aluminium profielen bij Brakel.

G&G Construct, in Apelterre, bij Brakel, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een grotere inhoud dan de firmanaam doet uitschijnen. De zeer talrijke referenties betrouwbaar bewijs van onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een grote keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Dankzij ons heel ruime assortiment maakt G&G Construct Reynaers aluminium profielen op maat voor u.

Onze deskundige mensen beloven u de geschikte Reynaers aluminium profielen voor de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn wat betreft Reynaers aluminium profielen bij Brakel.

Vooral de coulante wijze van werken en het feit dat we supersterke kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden geapprecieerd door tevreden cliënteel.

De absolute nummer één voor Reynaers aluminium profielen bij Brakel.

Onze primaire zaak bij het tot stand brengen van de Reynaers aluminium profielen is het klaarmaken van een ontwerp op maat. Daarvoor plegen al onze medewerkers op grondige wijze overleg met de cliënten om zo goed mogelijk aan de persoonlijke verlangens te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de financiële afspraken te blijven opereren. G&G Construct blijft zich zeer vaak bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest innoverende ontwikkelingen op het vlak van ontwerpen.De allerlaatste technieken en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

In ons eigen atelier, bij Brakel produceert een werkploeg van uiterst geoefende vakmensen de opdrachten, uitgebreid of minder uitgebreid, van de meest diverse soort. De plaatsing van de Reynaers aluminium profielen wordt grondig aangepakt door onze bekwame teams.

Al onze projecten hebben een ding gemeen: omwille van de sterke degelijkheid stralen ze sfeer stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is namelijk van primordiaal belang en dat weten onze experts als geen ander. In elke prijscategorie vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium profielen bij Brakel.

Interesse in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Brakel? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle denkbare normen in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bekijken op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen ten goede.

Waarom G&G Construct de maatstaf in Reynaers aluminium profielen is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium profielen ontwikkeld

In ons atelier bij Brakel staat een team van vakkundige experts paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de Reynaers aluminium profielen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen inplaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De databanken worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Brakel in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garagepoort die binnenkort aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel de keuze maken uit ons uiterst uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met kundig advies van onze kenners.

Dit soort voorname beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.