Reynaers aluminium profielen Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Denderleeuw

Reynaers aluminium profielen Denderleeuw

Reynaers aluminium profielen Denderleeuw - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Denderleeuw

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium profielen ontwikkelt bij Denderleeuw.

G&G Construct biedt een heel uitgebreid aanbod van Reynaers aluminium profielen op maat.. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre bij Denderleeuw heeft in de streek een mooie reputatie verworven. Overtuigend bewijs daarvan zijn de talrijke referenties die G&G aanprijzen voor het veelzijdige werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, Reynaers aluminium profielen op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze ervaren vakmensen beloven u de best passende Reynaers aluminium profielen in de omgeving. bij Denderleeuw en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago opgebouwd.

Die betrouwbare reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten naar waarde te schatten.

De top in Reynaers aluminium profielen bij Denderleeuw en omgeving.

Bij het ontwikkelen van de Reynaers aluminium profielen zorgt de firma altijd voor een volledig afgewerkt geraamte, van klassieke of moderne insteek en houdt daarbij rekening met uw aanwijzingen en de budgettaire mogelijkheden. G&G Construct maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de spiksplinternieuwe werkwijzen en tendensen op artistiek en technisch gebied.

De projecten maken onze stielmannen in eigen de werkruimte, bij Denderleeuw, met vakbekwame valabele werknemers die paraat zijn om de vragen van de meest uiteenlopende aard en omvang af te werken. de vakkundige ploegen dragen zorg voor het plaatsen van de Reynaers aluminium profielen.

klasse, stijl en sfeer. Materiaalkeuze is logischerwijs van uiterst groot belang en dat weten onze experts als geen ander. In elke prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goed gevoel voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in Reynaers aluminium profielen bij Denderleeuw proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Denderleeuw? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere Reynaers aluminium profielen over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Denderleeuw. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met de volledige regelgeving betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen ten goede.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium profielen bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw Reynaers aluminium profielen produceren

In ons atelier bij Denderleeuw staat een ploeg van vakkundige stielmannen klaar om uw opdrachten kundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande Reynaers aluminium profielen worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens klaar om ongelofelijk snel de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen plaatsen. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Denderleeuw in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Denderleeuw, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Ons deskundig advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Dit soort voorname beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.