Reynaers aluminium profielen Dilbeek - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Dilbeek

Reynaers aluminium profielen Dilbeek

Reynaers aluminium profielen Dilbeek - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Dilbeek

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als bedrijf in Reynaers aluminium profielen bij Dilbeek.

G&G Construct, in Apelterre, bij Dilbeek, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de bedrijfstitel laat uitschijnen. Niet zomaar hebben wij zeer veel referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij beheren een ruime keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Zo zorgen wij voor Reynaers aluminium profielen op uw maat.

Onze specialisten garanderen u de geschikte Reynaers aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn inzake Reynaers aluminium profielen bij Dilbeek.

Vooral de vlotte wijze van werken en het feit dat we geweldige kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden geapprecieerd door tevreden klanten.

De onbetwiste nummer één voor Reynaers aluminium profielen bij Dilbeek.

Bij de fabricatie van de Reynaers aluminium profielen zorgt ons bedrijf steeds voor een volledig afgewerkt ontwerp, van moderne of klassieke inslag en houdt tegelijkertijd rekening met uw wensen op maat en de budgettaire mogelijkheden. Ons bedrijf maakt er een belangrijk streven van om helemaal mee te zijn met de vernieuwende technieken en ontwikkelingen op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch vlak.

De opdrachten produceren onze mensen in eigen de werkruimte, bij Dilbeek, met bekwame ervaren stielmannen die paraat staan om de ondernemingen van zeer gevarieerde aard en grootte te volbrengen. De plaatsing van de Reynaers aluminium profielen wordt gedaan door onze ervaren ploegen.

Al onze producten hebben een ding gemeen: door de hoogwaardige kwaliteit ademen ze sfeer, stijl en klasse uit. Het kiezenvan de gepaste hoogwaardige bouwonderdelen is een ambacht die wij als geen ander onder de knie hebben. In elke prijscategorie vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium profielen bij Dilbeek.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere Reynaers aluminium profielen over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Dilbeek. Kundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium profielen.

Wat ons de referentie voor Reynaers aluminium profielen bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw Reynaers aluminium profielen maken

In ons atelier bij Dilbeek staat een ploeg van kundige experts paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de Reynaers aluminium profielen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen inplaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Dilbeek

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagedeur die spoedig aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Dilbeek kiezen uit ons enorm complete aanbod van modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met passend advies van onze experts.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.