Reynaers aluminium profielen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Erpe-Mere

Reynaers aluminium profielen Erpe-Mere

Reynaers aluminium profielen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Erpe-Mere

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium profielen ontwikkelt bij Erpe-Mere.

De beste uitleg om G&G Construct te vatten is als een veelzijdig bedrijf met een zeer ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top Reynaers aluminium profielen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn als het gaat over Reynaers aluminium profielen bij Erpe-Mere.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het gegeven dat onze klanten onze performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten appreciëren.

De nummer één in Reynaers aluminium profielen bij Erpe-Mere en omgeving.

Onze firma beijvert bij het ontwikkelen van de Reynaers aluminium profielen een geperfectioneerd ontwerp waarin tot in de details voldaan wordt aan uw verlangens binnen het budgettaire plaatje. G&G Construct maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de vernieuwende werkwijzen en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technisch gebied.

Een vakbekwaam team bestaande uit gedreven vakmensen ontwikkelt in onze werkplaats bij Erpe-Mere de projecten. Onze vakkundige mensen weten raad met alle soorten opdrachten van iedere grootte en iedere soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette projecten ademen sfeer.. Door gebruik van de meest geschikte combi van functionaliteit, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen onze mensen in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor ieders budget onze vakmensen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium profielen bij Erpe-Mere.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Erpe-Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te vervaardigen.

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Erpe-Mere. Gespecialiseerde mensen maken daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens gebeuren er iedere maand werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium profielen.

Om welke reden G&G Construct de maatstaf in Reynaers aluminium profielen is bij Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw Reynaers aluminium profielen maken

In ons atelier bij Erpe-Mere staat een team van vakbekwame werknemers klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke Reynaers aluminium profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte Reynaers aluminium profielen te installeren op een even professionele manier als het werd gemaakt. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten volledig correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Erpe-Mere

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garagepoort die binnenkort aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Erpe-Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.