Reynaers aluminium profielen Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium profielen niet ver van Haaltert

Reynaers aluminium profielen Haaltert

Reynaers aluminium profielen Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium profielen niet ver van Haaltert

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerd imago uit als firma gespecialiseerde onderneming in Reynaers aluminium profielen bij Haaltert.

G&G Construct, in Apelterre, bij Haaltert, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een ruimere ‘range’ dan de bedrijfsnaam laat vermoeden. Niet voor niets hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen vertellen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij hebben een ruime keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Dankzij ons heel ruime aanbod levert G&G Construct Reynaers aluminium profielen op maat voor u.

Onze vakmensen geven u de geschikte Reynaers aluminium profielen in de omgeving. bij Haaltert en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid opgebouwd.

Die terecht sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat al onze klanten de competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van samenwerken weten te waarderen.

De onbetwiste nummer één voor Reynaers aluminium profielen bij Haaltert.

Onze firma beoogt bij het maken van de Reynaers aluminium profielen een topontwerp waarbij vanzelfsprekend voldaan wordt aan alle vragen en het financiële plaatje. We blijven als innoverend bedrijf niet aflatend bezig, zowel op het vlak van techniek als esthetisch ontwerp, goed geïnformeerd te zijn van de innoverendste werkwijzen en materialen die op dit moment verkrijgbaar komen.

Een capabele werkploeg van deskundige vaklieden ontwikkelt in ons eigen atelier bij Haaltert de opdrachten. De technologische kennis van ons bedreven team stelt ons in staat om Reynaers aluminium profielen van ongeëvenaarde kwaliteit te prepareren. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: door de schitterende quality stralen ze degelijkheid, kwaliteit en stijl uit. Het selecterenvan de meest geschikte hoogwaardige materialen is een stiel die wij tot in de puntjes beheersen. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en functionele oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium profielen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente construeren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Haaltert. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van de firma een cursus hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium profielen.

Wat ons de referentie voor Reynaers aluminium profielen bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium profielen ontwikkeld

In ons atelier bij Haaltert staat een team van geoefende stielmannen paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium profielen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlug de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen installeren. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerdata wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal, bij Haaltert in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garage-ingang die noodzakelijk aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Haaltert, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Ons oordeelkundig advies daar rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n grote keuze uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.