Reynaers aluminium profielen Halle - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium profielen niet ver van Halle

Reynaers aluminium profielen Halle

Reynaers aluminium profielen Halle - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium profielen niet ver van Halle

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium profielen maakt bij Halle.

G&G Construct biedt een heel uitgebreid aanbod van Reynaers aluminium profielen op maat.. bij Halle is G&G Construct de allerbeste wat betreft Reynaers aluminium profielen. Getuige vormen de ontzettend talrijke referenties die G&G Construct loven vanwege de de straffe kwaliteit voor een performante prijs. Beknopt geformuleerd, Reynaers aluminium profielen op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de geschikte Reynaers aluminium profielen in de omgeving. G&G Construct is de nummer èèn wat betreft Reynaers aluminium profielen bij Halle.

Vooral de coulante manier van aanpak en het gegeven dat we degelijke kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door ons cliënteel.

De beste in Reynaers aluminium profielen bij Halle en omstreken.

Bij het produceren van de Reynaers aluminium profielen zorgt de onderneming immer voor een smetteloos plan, van klassiek tot modern en houdt daarbij rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en de budgettaire mogelijkheden. G&G Construct maakt er een erezaak van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de recenstste technieken en tendensen op artistiek en technisch gebied.

Onze onderlegde werklieden produceren met zeer grote stielkennis de opdrachten in de werkplaats bij Halle: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, te volbrengen. De technologische kennis van ons ervaren vakmannenteam geeft ons de kans om Reynaers aluminium profielen van grote kwaliteit te maken. Onze professionele ploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze alles omvattende totaalprojecten bevatten sfeer, stijl en kwaliteit.. duurzaamheid, degelijkheid en de meest geschikte optie van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel creëren.. Met respect voor ieders budget genereren onze vakmensen duurzaamheid aan uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium profielen bij Halle.

Interesse in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Halle? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere Reynaers aluminium profielen over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Halle. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden voor het personeel over het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium profielen.

Wat ons de referentie voor Reynaers aluminium profielen bij Halle maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium profielen maken

In ons atelier bij Halle staat een team van geoefende medewerkers paraat om uw opdrachten kundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium profielen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om heel vlug de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen installeren. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, bij Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium profielen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Halle kiezen uit ons enorm ruime aanbod van modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met gepast advies van onze kenners.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.