Reynaers aluminium profielen Mere - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium profielen niet ver van Mere

Reynaers aluminium profielen Mere

Reynaers aluminium profielen Mere - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium profielen niet ver van Mere

G&G Construct vervaardigt reeds 15 jaar Reynaers aluminium profielen bij Mere.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top Reynaers aluminium profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de de grootste speler als het aankomt op Reynaers aluminium profielen bij Mere.

Vooral onze coulante wijze van werken en het feit dat we ijzersterke kwaliteit afleveren voor een lage prijs, worden geprezen door onze klanten.

Uw leverancier in Reynaers aluminium profielen bij Mere.

Bij het ontwikkelen van de Reynaers aluminium profielen zorgt onze onderneming altijd voor een volledig afgewerkt geraamte, van klassieke of moderne insteek en houdt tegelijkertijd rekening met uw richtlijnen en de budgettaire mogelijkheden. We blijven als firma niet aflatend bezig, zowel op het vlak van techniek als design, goed geïnformeerd te zijn van de innoverendste werkwijzen en materialen die op dit moment beschikbaar komen.

De opdrachten vervaardigen onze stielmannen in het de werkruimte, bij Mere, met onderlegde valabele stielmannen die klaar staan om de taken van uiterst uiteenlopende aard en omvang af te maken. Onze professionele werkploegen zorgen voor de installatie van de Reynaers aluminium profielen.

Steeds stralen onze projecten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Functionaliteit, duurzaamheid en de meest geschikte optie van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze medewerkers in ons werk een ziel creëren.. Met respect voor iedereens budget creëren onze vakmensen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium profielen bij Mere.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Mere

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Mere. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en ervaren mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving ivm. gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben met succes een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen ten goede.

Wat ons de topreferentie voor Reynaers aluminium profielen bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium profielen ontwikkelen

Onze ploeg van heel kundige mensen staat in ons atelier bij Mere stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte Reynaers aluminium profielen worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlug de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen inplaatsen. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De gegevens worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium profielen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die dringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n grote keuze uzelf uitgebreid laat informeren.