Reynaers aluminium profielen Ninove - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Ninove

Reynaers aluminium profielen Ninove

Reynaers aluminium profielen Ninove - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Ninove

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerd imago uit als firma gespecialiseerde onderneming in Reynaers aluminium profielen bij Ninove.

G&G Construct biedt een uiterst ruim aanbod van Reynaers aluminium profielen op maat.. bij Ninove is G&G Construct de nummer één betreffende Reynaers aluminium profielen. Overtuigend bewijs daarvan zijn de ongelofelijk vele referenties die G&G aanraden omwille van het veelzijdige werk en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, Reynaers aluminium profielen op maat is waar wij onklopbaar in zijn.

Onze experts geven u de juiste Reynaers aluminium profielen in de omgeving. bij Ninove en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verworven.

Die betrouwbare reputatie danken we vooral aan het gegeven dat ons cliënteel de performante prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten naar waarde te schatten.

Uw leverancier voor Reynaers aluminium profielen bij Ninove.

De deskundige vakmannen van G&G Construct construeren voor de cliënt een passend ontwerp dat perfect op maat is. Dat wil zeggen dat onze experts voldoende overleggen met de opdrachtgever en uiteraard zijn prioriteitenlijstje en financiële luik naleven. Onze firma maakt er een groot streven van om mee te zijn inzake de nieuwste beschikbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te benutten.De meest recente technieken en innovaties in onze branche hebben geen geheimen voor onze mensen.

In ons eigen atelier, bij Ninove realiseert een ploeg van uiterst capabele vakmensen de projecten, groot of klein, van zeer gevarieerde soort. De plaatsing van de Reynaers aluminium profielen wordt gedaan door onze bekwame ploegen.

Ontegensprekelijk schijnen onze projecten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Door middel van de meest geschikte combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en een deskundige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Met eerbied voor ieders prijsplafond geven wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Ninove? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere Reynaers aluminium profielen over te gaan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Ninove. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende mensen met de onmisbare zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle regels in verband met gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen ten goede.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium profielen bij Ninove maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium profielen ontwikkeld

Ons team van uiterst vakkundige personeelsleden staat in ons atelier bij Ninove klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte Reynaers aluminium profielen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium profielen te installeren op een even professionele methode als het werd geproduceerd. Onze producten worden via gespecialiseerde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Ninove

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garagepoort die zeer dringend aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Ninove de keuze maken uit ons uiterst aanzienlijke aanbod van modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met gepast advies van onze experts.

Dit soort grote beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.