Reynaers aluminium profielen Roosdaal - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Roosdaal

Reynaers aluminium profielen Roosdaal

Reynaers aluminium profielen Roosdaal - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Roosdaal

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van Reynaers aluminium profielen bij Roosdaal.

De meest nauwkeurige uitleg om G&G Construct te vatten is als een veelzijdig bedrijf met een zeer uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Onze specialisten beloven u de geschikte Reynaers aluminium profielen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn als het gaat over Reynaers aluminium profielen bij Roosdaal.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan de realiteit dat onze klanten onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten naar waarde te schatten.

De top in Reynaers aluminium profielen bij Roosdaal en omstreken.

Onze onderneming viseert bij het ontwikkelen van de Reynaers aluminium profielen een geperfectioneerd ontwerp waarbinnen vanzelfsprekend rekening gehouden wordt met uw eisen rekening houdend met het beschikbare budget. Ons bedrijf maakt er een belangrijk streven van om in het voorste peleton te zitten van de meest recente technieken en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technisch vlak.

Een capabele werkploeg bestaande uit doorknede vaklieden produceert in ons eigen atelier bij Roosdaal de projecten. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om Reynaers aluminium profielen van topkwaliteit te maken. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Altijd opnieuw ademen onze producten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. degelijkheid, gebruiksgemak en de best passende optie van de hoogwaardige materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel stoppen.. Met eerbied voor iedereens prijsplafond geven onze vakmensen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium profielen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Roosdaal? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Roosdaal. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben ondergaan aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand werfcontroles, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium profielen.

De reden waarom G&G Construct de toprefentie in Reynaers aluminium profielen is bij Roosdaal en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw Reynaers aluminium profielen maken

In ons atelier bij Roosdaal staat een team van kundige werknemers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium profielen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen inplaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten extreem correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garagedeur die dringend aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Roosdaal, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium profielen. Ons onderbouwd advies daar rond zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is evident dat u voor zo’n grote beslissing uzelf zo uitgebreid mogelijk laat informeren.