Reynaers aluminium profielen Ternat - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Ternat

Reynaers aluminium profielen Ternat

Reynaers aluminium profielen Ternat - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Ternat

Reeds 15 jaar bouwen wij aan een sterke reputatie als specialist in Reynaers aluminium profielen bij Ternat.

G&G Construct, in Apelterre, bij Ternat, is een degelijk en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de firmanaam doet uitschijnen. De zeer talrijke referenties bewijzen onze goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor Reynaers aluminium profielen op uw maat.

Top Reynaers aluminium profielen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze vakmensen samen met u naar streven. G&G Construct is de nummer èèn inzake Reynaers aluminium profielen bij Ternat.

Die terecht sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat ons cliënteel onze competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten te waarderen.

De top in Reynaers aluminium profielen bij Ternat en omgeving.

Onze voornaamste bekommerdheid wat betreft het tot stand brengen van de Reynaers aluminium profielen is het ontwikkelen van een proefmodel op maat. Daarvoor plegen we op grondige wijze overleg met de cliënten om zo goed als mogelijk is aan de persoonlijke verlangens te voldoen en mooi binnen de financiële afspraken te blijven. G&G Construct blijft zich constant bijspijkeren om ingelicht te blijven van de meest recente stromingen inzake ontwerpen, technieken en stijlen.Zowel qua technologie als op het vlak van vormgeving volgen onze medewerkers de recentste tendenzen in onze sector op de voet.

In het eigen atelier, bij Ternat bewerkstelligt een team van ontzettend bekwame vakmensen de projecten, klein of groot, van zeer gediversifieerde soort. De plaatsing van de Reynaers aluminium profielen wordt tot een goed einde gebracht door onze capabele ploegen.

Altijd opnieuw ademen onze projecten sfeer, stijl en kwaliteit uit. Door gebruik van de ideale samenstelling van gebruiksgemak, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de Reynaers aluminium profielen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Ternat. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en vakbekwame mensen met de broodnodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Ook gebeuren er iedere maand inspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium profielen.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium profielen bij Ternat maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium profielen gefabriceerd

In ons atelier bij Ternat staat een team van geoefende stielmannen paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande Reynaers aluminium profielen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens tot uw dienst om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen inplaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, bij Ternat in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garagedeur die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, bij Ternat kiezen uit ons zeer aanzienlijke aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium profielen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met kundig advies van onze deskundigen.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.