Reynaers aluminium profielen Vlaams-Brabant - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium profielen niet ver van Vlaams-Brabant

Reynaers aluminium profielen Vlaams-Brabant

Reynaers aluminium profielen Vlaams-Brabant - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium profielen niet ver van Vlaams-Brabant

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als specialist in Reynaers aluminium profielen bij Vlaams-Brabant.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een grote keuze aan duurzame profielen en materialen kan aanbieden.

Top Reynaers aluminium profielen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze ervaren deskundigen naar streven. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op Reynaers aluminium profielen bij Vlaams-Brabant.

Vooral de vlotte manier van aanpak en het feit dat we knappe kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden gewaardeerd door tevreden cliënteel.

De beste in Reynaers aluminium profielen bij Vlaams-Brabant en omstreken.

Bij het fabriceren van de Reynaers aluminium profielen zorgt G&G Construct immer voor een onbetamelijk design, van klassiek tot modern en houdt intussen rekening met uw persoonlijke wensen en het beschikbare budget. We blijven als firma niet aflatend bezig, zowel qua techniek als op artistiek vlak, op de hoogte te blijven van de recentste werkwijzen en materialen die over gans de wereld te krijgen zijn.

Onze doorwinterde lieden maken met ongeziene vakmanschap de opdrachten in de werkplaats bij Vlaams-Brabant: geen uitdaging weigeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te maken. De technologische kennis van ons doorwinterde vakmannenteam biedt ons de mogelijkheid om Reynaers aluminium profielen van topkwaliteit te produceren. Een team van professionele medewerkers staat in voor het installeren van de op maat gemaakte Reynaers aluminium profielen.

Onze maximaal opgezette projecten stralen kwaliteit, sfeer en stijl.. Door middel van de meest geschikte samenstelling van gebruiksgemak, functionaliteit en een verstandige materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw woning of bedrijf streven wij binnen elke budgetcategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Vlaams-Brabant? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons snel duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Vlaams-Brabant. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de onmisbare zorg vervaardigd.

Ons bedrijf is in orde met alle normen over gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen ten goede.

De reden waarom G&G Construct de referentie in Reynaers aluminium profielen is bij Vlaams-Brabant en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium profielen produceren

In ons atelier bij Vlaams-Brabant staat een ploeg van kundige vakmensen klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande Reynaers aluminium profielen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om heel vlug de afgewerkte Reynaers aluminium profielen te komen inplaatsen. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten heel correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, bij Vlaams-Brabant in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium profielen, een garagepoort die hoogst nodig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, bij Vlaams-Brabant de keuze maken uit ons enorm ruime aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium profielen. Logischerwijze staan wij klaar om u verder te helpen met kundig advies van onze experts.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.