Reynaers aluminium profielen Zottegem - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Zottegem

Reynaers aluminium profielen Zottegem

Reynaers aluminium profielen Zottegem - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium profielen niet ver van Zottegem

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van Reynaers aluminium profielen bij Zottegem.

Veelzijdigheid en een goed gevulde inhoud vormen sterke punten van G&G Construct in Appelterre, bij Zottegem. Niet zomaar hebben wij veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij bezitten een grote keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Dankzij ons zeer grote assortiment biedt G&G Construct Reynaers aluminium profielen op maat voor u.

Onze ervaren vakmensen geven u de juiste Reynaers aluminium profielen in de omgeving. bij Zottegem en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Vooral de flexibele wijze van aanpak en het gegeven dat we zeer goede kwaliteit leveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door immer tevreden klanten.

De nummer één in Reynaers aluminium profielen bij Zottegem en omgeving.

Onze eerste zaak wat betreft het fabriceren van de Reynaers aluminium profielen is het ontwikkelen van een ontwerp op maat. Voor die zaken houden onze stielmannen ruim samenspraak met de opdrachtgevers om zo nauwgezet als kan aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en mooi binnen de afgesproken prijs te blijven. Ons bedrijf blijft zich zo veel mogelijk bijscholen om op de hoogte te blijven van de recentste tendenzen in de wereld van stijlen, technieken.De modernste methodes en innovaties in onze sector hebben geen geheimen voor G&G Construct.

De opdrachten maken we in het atelier, bij Zottegem, met bekwame ervaren werknemers die klaar zijn om de opdrachten van zeer uiteenlopende aard en grootte af te maken. de capabele ploegen dragen zorg voor de plaatsing van de Reynaers aluminium profielen.

degelijkheid, kwaliteit en stijl. Het selecterenvan de juiste kwalitatieve onderdelen is een stiel die wij als geen ander beheersen. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in elke prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium profielen bij Zottegem.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium profielen van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium profielen en andere dingen te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Zottegem. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met de volledige regelgeving ivm. veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium profielen ten goede.

De reden waarom G&G Construct de referentie in Reynaers aluminium profielen is bij Zottegem en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium profielen ontwikkelen

In ons atelier bij Zottegem staat een ploeg van bedreven medewerkers klaar om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte Reynaers aluminium profielen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte Reynaers aluminium profielen te plaatsen op een even professionele methode als het werd gemaakt. De beste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten zeer correct te becijferen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Zottegem

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium profielen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Zottegem, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van Reynaers aluminium profielen. Ons deskundig advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keus te maken.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u best met het broodnodige overleg.