Reynaers aluminium ramen Aalst - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Aalst

Reynaers aluminium ramen Aalst

Reynaers aluminium ramen Aalst - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Aalst

G&G Construct fabriceert reeds 15 jaar Reynaers aluminium ramen bij Aalst.

Veelzijdigheid en een grote inhoud zijn kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, bij Aalst. De ontzettend vele referenties zijn een bewijs van onze ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bezitten een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die zeer duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor Reynaers aluminium ramen die bij u passen.

Onze experts geven u de best passende Reynaers aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider inzake Reynaers aluminium ramen bij Aalst.

Voornamelijk onze vlotte manier van werken en het feit dat we degelijke kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden naar waarde geschat door onze klanten.

De onbetwiste leider voor Reynaers aluminium ramen bij Aalst.

Onze mensen construeren voor de cliënt een degelijk ontwerp op maat. Dat wil zeggen dat we op regelmatige basis communiceren met de cliënt en logischerwijze &natuurlijk zijn vragenlijstje en budget in acht nemen. Ons bedrijf maakt er een breekpunt van om up to date te zijn wat betreft de modernste implementeerbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te gebruiken.De allerlaatste werkwijzen en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

De bestellingen construeren de vakmensen van G&G Construct in eigen de werkruimte, bij Aalst, met onderlegde geoefende mensen die paraat zijn om de opdrachten van enorm uiteenlopende soort en grootte af te maken. De plaatsing van de Reynaers aluminium ramen wordt tot een goed einde gebracht door onze ervaren ploegen.

sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is natuurlijk van zeer groot belang en dat weten wij als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van elementair belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium ramen bij Aalst.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Aalst? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot de productie van onder andere Reynaers aluminium ramen over te gaan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Aalst. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en vakkundige medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle denkbare normen wat betreft milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

De reden waarom G&G Construct de referentie in Reynaers aluminium ramen is bij Aalst en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium ramen gemaakt

In ons atelier bij Aalst staat een team van vakbekwame medewerkers paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens klaar om heel snel de afgewerkte Reynaers aluminium ramen te komen installeren. Onze producten worden via op maat gemaakte software berekend. De databanken worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Aalst

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Aalst kiezen uit ons heel uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium ramen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u voort te helpen met vakkundig advies van onze experten.

Dit soort ingrijpende beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.