Reynaers aluminium ramen Brakel - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Brakel

Reynaers aluminium ramen Brakel

Reynaers aluminium ramen Brakel - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Brakel

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium ramen produceert bij Brakel.

Veelzijdigheid en een grote inhoud vormen de paradepaardjes van G&G Construct in Appelterre, bij Brakel. De vele referenties bewijzen onze goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een ruim assortiment aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor Reynaers aluminium ramen op uw maat.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de meest geschikte Reynaers aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de de firma bij wie u moet zijn wat betreft Reynaers aluminium ramen bij Brakel.

Die sterke reputatie danken we voor een groot deel aan de realiteit dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten appreciëren.

De absolute nummer één voor Reynaers aluminium ramen bij Brakel.

De deskundige vakmannen van G&G Construct maken voor de cliënt een geschikt ontwerp dat perfect op maat is. Dat wil zeggen dat we voldoende overleggen met de cliënt en logischerwijze &natuurlijk zijn vragenlijstje en budgettaire wensen respecteren. Ons bedrijf maakt er een belangrijk punt van om up to date te zijn op het vlak van de meest geavanceerde toepasbare technieken en materialen en die ook te benutten.De modernste technieken en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

Een capabele werkploeg bestaande uit sterke vaklieden verzorgt in ons eigen atelier bij Brakel de projecten. Onze vakbekwame werklieden weten raad met alle aanvragen van iedere grootte en elke soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een gewiekste beredeneerde mix van kwaliteitsvolle materialen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. Het kiezenvan de meest geschikte kwalitatieve bouwonderdelen is een ambacht die wij tot in de puntjes weten toe te passen. In iedere budgetklasse vinden wij de meest functionele en duurzame oplossing voor uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium ramen af. Na de installatie van de Reynaers aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in Reynaers aluminium ramen bij Brakel proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere dingen te produceren. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben genoten aangaande de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor het personeel over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium ramen.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium ramen bij Brakel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen ontwikkeld

Onze ploeg van heel bekwame mensen staat in ons atelier bij Brakel paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium ramen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlug de afgewerkte Reynaers aluminium ramen te komen installeren. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgesluisd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die snel aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Brakel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Ons oordeelkundig advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het nodige overleg.