Reynaers aluminium ramen Brussel - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Brussel

Reynaers aluminium ramen Brussel

Reynaers aluminium ramen Brussel - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Brussel

G&G Construct maakt reeds 15 jaar Reynaers aluminium ramen bij Brussel.

G&G Construct, in Apelterre, bij Brussel, is een gerenommeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een grotere ‘range’ dan de bedrijfsnaam doet uitschijnen. De talrijke referenties bewijzen onze goede prijs-kwaliteitverhouding. G&G Construct heeft een waaier aan keuze van duurzame profielen en materialen. Zo zorgen wij voor Reynaers aluminium ramen voor in iedere situatie.

Onze ervaren vakmensen waarborgen u de juiste Reynaers aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. bij Brussel en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Voornamelijk de coulante manier van aanpak en het gegeven dat we oerdegelijke kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door onze klanten.

Uw specialist voor Reynaers aluminium ramen bij Brussel.

G&G Construct viseert bij het produceren van de Reynaers aluminium ramen een topdesign waarbinnen in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan alle eisen binnen het financiële plaatje. We zijn als onderneming zeer veel bezig, zowel qua techniek als design, goed geïnformeerd te blijven van de innoverendste werkwijzen en materialen die op dit moment te gebruiken zijn.

Onze doorwinterde mensen realiseren met ongeziene stielkennis de projecten in de werkruimte bij Brussel: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe gevarieerd ook, te realiseren. Onze doorknede werknemers weten raad met uiteenlopende aanvragen van iedere grootte en iedere soort. Onze vakkundige medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Sfeer, stijl en klasse. Materiaalkeuze is natuurlijk van niet te onderschatten belang en dat weten wij als geen ander. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van elementair belang en dat in elke prijscategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium ramen bij Brussel.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brussel. Kundige mensen maken daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle normen in verband met milieu, gezondheid, veilighed, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium ramen bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen vervaardigd

In ons atelier bij Brussel staat een team van kundige werknemers paraat om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de Reynaers aluminium ramen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te plaatsen op een even professionele manier als het werd vervaardigd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software berekend. De databanken worden online van de computer doorgegeven naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brussel

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die snel aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Brussel, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Ons oordeelkundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.