Reynaers aluminium ramen Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Denderleeuw

Reynaers aluminium ramen Denderleeuw

Reynaers aluminium ramen Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Denderleeuw

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium ramen vervaardigt bij Denderleeuw.

G&G Construct bezit een heel uitgebreid aanbod van Reynaers aluminium ramen op maat.. Onze firma, gesitueerd in Apelterre bij Denderleeuw heeft in de omtrek een sterke reputatie verdiend. Bewijs daarvan zijn de talrijke referenties die G&G aanraden vanwege het zeer volledige werk en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor Reynaers aluminium ramen op maat is ons ultieme streefdoel.

Top Reynaers aluminium ramen op maat en dat in de juiste setting, is waar onze vakmensen naar streven. bij Denderleeuw en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een veel krediet verworven.

Die smetteloze reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat onze klanten de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten te waarderen.

De onbetwiste nummer één voor Reynaers aluminium ramen bij Denderleeuw.

Onze eerste stap bij het ontwikkelen van de Reynaers aluminium ramen is het uiteenzetten van een proefmodel op maat. Dat betekent dat onze vakmannen helder praten met onze klant en daarbij zijn vragenlijstje en budget in acht nemen. Onze onderneming maakt er een halszaak van om mee te zijn betreffende de modernste gebruikte technieken en materialen en die ook te gebruiken.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen onze medewerkers de recentste tendenzen in de sector op de voet.

In ons eigen atelier, bij Denderleeuw realiseert een team van enorm kundige stielmannen de opdrachten, klein of groot, van uiterst uiteenlopende aard. De installatie van de Reynaers aluminium ramen wordt gedaan door onze capabele ploegen.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten ademen sfeer.. Dankzij de juiste mix van functionaliteit, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze producties een ziel. Met respect voor ieders prijsplafond vervaardigen onze stielmannen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium ramen bij Denderleeuw.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere Reynaers aluminium ramen over te gaan.

Dit leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Denderleeuw. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een modern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen ivm. gezondheid, milieu, veiligheid, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingscursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de referentie in Reynaers aluminium ramen is bij Denderleeuw en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium ramen maken

Onze ploeg van uiterst vakkundige medewerkers staat in ons atelier bij Denderleeuw klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de Reynaers aluminium ramen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens tot uw dienst om ongelofelijk vlot de afgewerkte Reynaers aluminium ramen te komen inplaatsen. De beste software die er verkrijgbaar is stelt ons in staat de producten uiterst correct te becijferen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Denderleeuw

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedoorgang die dringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, bij Denderleeuw, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Ons deskundig advies daarbij zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.