Reynaers aluminium ramen Dilbeek - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium ramen niet ver van Dilbeek

Reynaers aluminium ramen Dilbeek

Reynaers aluminium ramen Dilbeek - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium ramen niet ver van Dilbeek

Al 15 jaar bouwen wij aan een stevige reputatie als firma gespecialiseerde onderneming in Reynaers aluminium ramen bij Dilbeek.

Veelzijdigheid en een goed gevulde inhoud zijn speerpunten van G&G Construct in Appelterre, bij Dilbeek. Niet zomaar hebben wij meer dan genoeg referenties die kunnen getuigen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding ongelofelijk goed is. Wij hebben een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ongelofelijk duurzaam zijn. Met dank aan ons ongelofelijk grote assortiment biedt G&G Construct Reynaers aluminium ramen op maat voor u.

Onze vakmensen geven u de juiste Reynaers aluminium ramen voor de omgeving. bij Dilbeek en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie verworven.

Vooral onze vlotte manier van werken en het feit dat we ongeëvenaarde kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden geprezen door immer tevreden klanten.

Uw leverancier in Reynaers aluminium ramen bij Dilbeek.

Onze ervaren experts genereren voor de cliënt een performant ontwerp dat perfect past. Voor die zaken plegen we ruim samenspraak met de cliënten om zo vlot als mogelijk is aan despecifieke vragen te voldoen en mooi binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze firma blijft zich heel dikwijls bijspijkeren om ingelicht te zijn van de meest recente ontwikkelingen betreffende ontwerpen.De meest recente technieken en trends in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

De projecten vervaardigen de vakmensen van G&G Construct in het de werkruimte, bij Dilbeek, met vakbekwame geroutineerde werknemers die paraat staan om de opdrachten van zeer uiteenlopende aard en omvang tot een goed einde te brengen. De installatie van de Reynaers aluminium ramen wordt tot een goed einde gebracht door onze professionele teams.

Altijd opnieuw schijnen onze producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. Duurzaamheid, functionaliteit en de best passende keuze van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat wij in ons werk een ziel stoppen.. Met respect voor ieders budget geven wij duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium ramen bij Dilbeek.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Dilbeek

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf maken van deuren en ramen voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het construeren van onder andere Reynaers aluminium ramen over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Dilbeek. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium ramen.

De reden waarom G&G Construct de referentie in Reynaers aluminium ramen is bij Dilbeek en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw Reynaers aluminium ramen maken

Onze ploeg van uiterst bekwame personeelsleden staat in ons atelier bij Dilbeek paraat om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er ploegen stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te installeren op een even professionele manier als het werd vervaardigd. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Dilbeek in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium ramen, een garagepoort die zeer spoedig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van Reynaers aluminium ramen. Ons deskundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de juiste keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n ingrijpende beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.