Reynaers aluminium ramen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Erpe-Mere

Reynaers aluminium ramen Erpe-Mere

Reynaers aluminium ramen Erpe-Mere - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Erpe-Mere

Al 15 jaar bouwen wij aan een oerdegelijke reputatie als bedrijf in Reynaers aluminium ramen bij Erpe-Mere.

Meerzijdigheid en een ruime inhoud vormen sterke punten van G&G Construct in Appelterre, bij Erpe-Mere. De talrijke referenties bewijzen onze ongelofelijk sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een grote keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Dankzij ons heel ruime aanbod vervaardigt G&G Construct Reynaers aluminium ramen op maat voor u.

Onze specialisten geven u de meest geschikte Reynaers aluminium ramen in de omgeving. bij Erpe-Mere en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Die terecht sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat ons cliënteel onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten te waarderen.

De nummer één in Reynaers aluminium ramen bij Erpe-Mere en omstreken.

De deskundige vakmannen van G&G Construct construeren voor de klant een performant ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor houden we uitgebreid overleg met de opdrachtgevers om zo goed als mogelijk is aan de persoonlijke eisen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze firma maakt er een erezaak van om mee te zijn inzake de recentste gebruikte technieken en materialen en die ook te benutten.Zowel qua technologische zaken als op artwork volgen onze vakmannen de nieuwste ontwikkelingen in onze sector van nabij.

De opdrachten realiseren we in het de werkruimte, bij Erpe-Mere, met vakbekwame ervaren mensen die paraat staan om de ondernemingen van enorm gevarieerde soort en grootte aan te nemen. De plaatsing van de Reynaers aluminium ramen wordt grondig aangepakt door onze professionele teams.

Steevast ademen onze afgewerkte producten kwaliteit, klasse, stijl en sfeer uit. Dankzij de meest geschikte combinatie van duurzaamheid, degelijkheid en een doordachte materiaalkeuze leggen onze vakmensen in onze afgewerkte producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere prijsklasse naar een maximale duurzaamheid.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium ramen af. Na de installatie van de Reynaers aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium ramen bij Erpe-Mere.

Interesse in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te construeren.

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Erpe-Mere. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een modern machinepark en geoefende medewerkers met de nodige zorg geconstrueerd.

G&G Construct is in orde met alle regels ivm. gezondheid, milieu, veiligheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een opleiding over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden nagaan hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen enkel de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de referentie in Reynaers aluminium ramen is bij Erpe-Mere en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen gefabriceerd

Ons team van heel bekwame personeelsleden staat in ons atelier bij Erpe-Mere klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over hoog technologische high-tech computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te plaatsen op een even professionele methode als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten zeer correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, bij Erpe-Mere in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium ramen, een garagedeur die noodzakelijk aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, bij Erpe-Mere, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Ons deskundig advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keus te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke ingrijpende beslissing uzelf zeer grondig laat informeren.