Reynaers aluminium ramen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Geraardsbergen

Reynaers aluminium ramen Geraardsbergen

Reynaers aluminium ramen Geraardsbergen - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Geraardsbergen

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium ramen ontwikkelt bij Geraardsbergen.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een heel ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanbiedt.

Onze deskundige mensen beloven u de best passende Reynaers aluminium ramen voor de omgeving. bij Geraardsbergen en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een smetteloze reputatie opgebouwd.

Vooral de flexibele wijze van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geprezen door onze klanten.

De onbetwiste leider voor Reynaers aluminium ramen bij Geraardsbergen.

Bij het maken van de Reynaers aluminium ramen zorgt de firma telkens opnieuw voor een volledig afgewerkt schaalmodel, van moderne of klassieke inslag en houdt daarmee rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het beschikbare budget. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de innoverendste werkwijzen en ontwikkelingen op desing en technisch vlak.

Een vakkundig team bestaande uit gedreven vakmensen verzorgt in ons eigen atelier bij Geraardsbergen de projecten. De technologische kennis van ons geoefende team geeft ons de mogelijkheid om Reynaers aluminium ramen van grote kwaliteit te produceren. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze realisaties hebben één ding gemeen: dankzij de schitterende degelijkheid ademen ze sfeer stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is namelijk van niet te onderschatten belang en dat beseffen onze experts als geen ander. degelijkheid en duurzaamheid is voor ons van het allerhoogste belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwgezet afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium ramen bij Geraardsbergen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u interesse hebt in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Geraardsbergen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere dingen te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Geraardsbergen. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en kundige medewerkers met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben genoten over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er iedere maand inspecties, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium ramen.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium ramen bij Geraardsbergen maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen gemaakt

Onze ploeg van zeer vakkundige personeelsleden staat in ons atelier bij Geraardsbergen stand by om uw opdrachten uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te plaatsen op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in staat de producten volledig correct te berekenen. De computerinformatie wordt zonder omwegen naar het machinepark doorgestuurd.

 

Onze toonzaal, bij Geraardsbergen in Apelterre

Enkele Reynaers aluminium ramen, een garage-ingang die weldra aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Geraardsbergen, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van Reynaers aluminium ramen. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel eind op weg helpen de beste keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote keuze uzelf uitgebreid laat informeren.