Reynaers aluminium ramen Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Haaltert

Reynaers aluminium ramen Haaltert

Reynaers aluminium ramen Haaltert - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Haaltert

G&G Construct is een groeiend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium ramen maakt bij Haaltert.

De meest nauwkeurige wijze om G&G Construct te vatten is als een veelzijdig bedrijf met een ruime waaier aan duurzame profielen en materialen.

Top Reynaers aluminium ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze deskundige vakmensen naar streven. G&G Construct is de de grootste speler inzake Reynaers aluminium ramen bij Haaltert.

Die terecht sterke reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat al onze klanten onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten appreciëren.

De absolute leider voor Reynaers aluminium ramen bij Haaltert.

Onze eerste bekommerdheid wat betreft het vervaardigen van de Reynaers aluminium ramen is het klaarmaken van een ontwerp op maat. Dat impliceert dat de vakmannen van G&G Construct op goede wijze communiceren met onze klant en uiteraard zijn verlangens en financiële luik in acht nemen. Onze firma blijft zich steeds weer bijscholen om ingelicht te blijven van de meest recente trends aangaande stijlen, technieken.Zowel qua technologische zaken als op het vlak van design volgen onze medewerkers de allernieuwste trends in onze sector van nabij.

De opdrachten construeren onze vakmensen in eigen atelier, bij Haaltert, met bekwame geroutineerde werknemers die paraat staan om de taken van de meest gevarieerde aard en omvang te volbrengen. de professionele teams zorgen voor het plaatsen van de Reynaers aluminium ramen.

Sfeer en kwaliteit is wat onze realisaties uitstralen en dat met dank aan een gewiekste oordeelkundige combinatie van kwaliteitsvolle bouwonderdelen die op duurzame en functionele wijze geïmplementeerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van niet te onderschatten belang en dat beseffen onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van elementair belang en dat in elke budgetklasse voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in Reynaers aluminium ramen bij Haaltert proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Haaltert

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de ramen en deuren te construeren.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere Reynaers aluminium ramen over te gaan.

Dit resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Haaltert. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een hypermodern machinepark en vakbekwame mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van de firma een opleiding hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd naar het personeel toe aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium ramen.

Wat ons de topreferentie voor Reynaers aluminium ramen bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw Reynaers aluminium ramen maken

Onze ploeg van zeer geoefende werknemers staat in ons atelier bij Haaltert paraat om uw opdrachten te verwezenlijken. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium ramen die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens paraat om zeer vlot de afgewerkte Reynaers aluminium ramen te komen inplaatsen. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt direct naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Haaltert

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagepoort die dringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Haaltert kiezen uit ons uiterst uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Voor zo’n ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.