Reynaers aluminium ramen Halle - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Halle

Reynaers aluminium ramen Halle

Reynaers aluminium ramen Halle - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Halle

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium ramen ontwikkelt bij Halle.

G&G Construct biedt een zeer ruim aanbod van Reynaers aluminium ramen op maat.. bij Halle is G&G Construct de nummer één inzake Reynaers aluminium ramen. Getuige vormen de honderden referenties die ons kunnen aanbevelen omwille van de straffe kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Zorgen voor Reynaers aluminium ramen op maat is ons grote streefdoel.

Top Reynaers aluminium ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experten samen met u naartoe willen. G&G Construct is de onbetwiste marktleider als het gaat over Reynaers aluminium ramen bij Halle.

Voornamelijk onze coulante wijze van werken en het feit dat we supersterke kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden naar waarde geschat door onze klanten.

De allerbeste in Reynaers aluminium ramen bij Halle en omgeving.

Onze voornaamste zorg als het aankomt op het maken van de Reynaers aluminium ramen is het ontwikkelen van een proefmodel op maat. Dat betekent dat onze mensen goed communiceren met de cliënt en daarbij zijn eisen en budgettaire wensen naleven. Onze onderneming maakt er een topprioriteit van om mee te zijn betreffende de recentste gebruikte technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen onze medewerkers de meest recente ontwikkelingen in onze sector op de voet.

De opdrachten produceren onze mensen in eigen de werkruimte, bij Halle, met competente bedreven mensen die klaar zijn om de taken van enorm gevarieerde aard en grootte af te maken. De installatie van de Reynaers aluminium ramen wordt gedaan door onze capabele ploegen.

Steeds ademen onze producten sfeer, klasse, stijl en kwaliteit uit. duurzaamheid gebruiksgemak en de juiste keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel stoppen.. Met eerbied voor iedereens prijsplafond geven wij bestendigheid aan uw bedrijf of woning.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium ramen bij Halle.

Twijfel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Halle

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere afgeleide producten te beginnen maken. Om dat in ideale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groei van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Halle. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van de firma een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium ramen.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium ramen bij Halle maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen vervaardigd

Onze ploeg van zeer geoefende personeelsleden staat in ons atelier bij Halle klaar om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om ongelofelijk vlot de afgewerkte Reynaers aluminium ramen te komen plaatsen. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer doorgegeven in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Halle in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Halle, kan u keuze maken uit verschillende modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Ons deskundig advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.