Reynaers aluminium ramen Mere - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Mere

Reynaers aluminium ramen Mere

Reynaers aluminium ramen Mere - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Mere

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van Reynaers aluminium ramen bij Mere.

Wij maken voor iedere mogelijke aanvraag Reynaers aluminium ramen op maat van de klant. bij Mere is G&G Construct de allerbeste wat betreft Reynaers aluminium ramen. Bewijs daarvan zijn de zeer talrijke referenties die G&G aanraden voor het alles omvattend werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Zorgen voor Reynaers aluminium ramen op maat is ons ultieme doel.

Onze vakmannen waarborgen u de meest geschikte Reynaers aluminium ramen in de omgeving. bij Mere en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Voornamelijk onze vlotte manier van aanpak en het feit dat we supersterke kwaliteit aanbieden voor een lage prijs, worden geprezen door onze klanten.

Uw leverancier in Reynaers aluminium ramen bij Mere.

De primaire zorg bij het fabriceren van de Reynaers aluminium ramen is het ontwikkelen van een concept op maat. Daarvoor plegen onze stielmannen uitgebreid samenspraak met de cliënten om zo nauwkeurig als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke wensen te voldoen en zo goed mogelijk binnen de afgesproken prijs te blijven opereren. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om mee te zijn inzake de nieuwste implementeerbare technologische ontwikkelingen en materialen en die ook te gebruiken.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen onze medewerkers de nieuwste tendenzen in de sector op de voet.

In het eigen atelier, bij Mere vervaardigt onze ploeg van heel vakbekwame vakmannen de opdrachten, beperkt of uitgebreid, van zeer diverse aard. de vakkundige ploegen dragen zorg voor de installatie van de Reynaers aluminium ramen.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: omwille van de hoogwaardige degelijkheid stralen ze kwaliteit en sfeer uit. Materiaalkeuze is uiteraard van prioritair belang en dat weten wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van elementair belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve Reynaers aluminium ramen af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen elke aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in Reynaers aluminium ramen bij Mere proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Interesse in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons onmiddellijk duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd ingericht om zelf tot het vervaardigen van onder andere Reynaers aluminium ramen over te gaan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Mere. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle werknemers van de firma een cursus hebben genoten betreffende de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers betreffende het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium ramen.

Wat ons de topreferentie voor Reynaers aluminium ramen bij Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium ramen vervaardigd

In ons atelier bij Mere staat een ploeg van geoefende experts klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te plaatsen op een even professionele manier als het werd geproduceerd. De beste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten heel correct te berekenen. De computerdata wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Mere

Enkele Reynaers aluminium ramen, een garagepoort die zeer spoedig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, bij Mere, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u bij voorkeur met het broodnodige overleg.