Reynaers aluminium ramen Ninove - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Ninove

Reynaers aluminium ramen Ninove

Reynaers aluminium ramen Ninove - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Ninove

Wij zijn reeds 15 jaar actief als producer van Reynaers aluminium ramen bij Ninove.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een heel ruime waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top Reynaers aluminium ramen op maat en dat rekening houdend met de omgeving, is waar onze experten samen met u naartoe willen. bij Ninove en omstreken heeft onze firma, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die sterke reputatie danken we in de eerste plaats aan het feit dat al onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van werken weten te waarderen.

De allerbeste in Reynaers aluminium ramen bij Ninove en omstreken.

Bij het maken van de Reynaers aluminium ramen zorgt onze onderneming iedere keer voor een perfect ontwerp, van moderne of klassieke inslag en houdt tegelijkertijd rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en budget. Ons bedrijf maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de spiksplinternieuwe technieken en tendensen op desing en technologisch gebied.

Onze bekwame medewerkers produceren met ongeziene stielkennis de projecten in het atelier bij Ninove: geen uitdaging weigeren ze om opdrachten, hoe uiteenlopend ook, tot een goed einde te brengen. Onze vakkundige stielmannen weten raad met uiteenlopende aanvragen van elke schaal en iedere soort. Ons team staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze projecten hebben een ding gemeen: omwille van de hoogwaardige quality ademen ze klasse, sfeer en stijl uit. De selectievan de juiste kwalitatieve bouwonderdelen is een ambacht die wij extreem goed weten toe te passen. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van hoogste belang en dat in iedere budgetcategorie voor zowel bedrijven als woningen.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium ramen bij Ninove.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Ninove

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente maken.

Daarom besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere zaken te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

Door de snelle groeischeut van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Ninove. Vakbekwame mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle normen betreffende veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle werknemers van G&G Construct hebben succesvol een bijscholingsopleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

Waarom G&G Construct de toprefentie in Reynaers aluminium ramen is bij Ninove en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen gemaakt

Ons team van zeer vakkundige medewerkers staat in ons atelier bij Ninove klaar om uw opdrachten uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u verzekeren dat de Reynaers aluminium ramen die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er ploegen klaar om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. Onze producten worden via gespecialiseerde software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgegeven naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Ninove

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die hoogdringend aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Ninove, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van Reynaers aluminium ramen. Ons oordeelkundig advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u idealiter met het broodnodige overleg.