Reynaers aluminium ramen Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Roosdaal

Reynaers aluminium ramen Roosdaal

Reynaers aluminium ramen Roosdaal - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Roosdaal

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar Reynaers aluminium ramen ontwikkelt bij Roosdaal.

Veelzijdigheid en een grote inhoud vormen kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, bij Roosdaal. De ontzettend vele referenties betrouwbare graadmeter van onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een uitgebreide keuze aan profielen en materialen die ontzettend duurzaam zijn. Met dank aan ons supergrote aanbod levert G&G Construct Reynaers aluminium ramen op maat voor u.

Onze vakmensen beloven u de meest geschikte Reynaers aluminium ramen in de omgeving. bij Roosdaal en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Voornamelijk onze coulante manier van aanpak en het gegeven dat we geweldige kwaliteit leveren voor een lage prijs, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

Uw specialist voor Reynaers aluminium ramen bij Roosdaal.

Bij het fabriceren van de Reynaers aluminium ramen zorgt onze onderneming immer voor een perfect plan, van moderne of klassieke inslag en houdt daarbij rekening met uw richtlijnen en het beschikbare budget. We blijven als firma zo veel mogelijk bezig, zowel technisch als design, volledig mee te blijven van de innoverendste technieken en materialen die wereldwijd op de markt zijn.

Een capabele werkploeg van gedreven vakmensen vervaardigt in onze werkplaats bij Roosdaal de projecten. Onze geoefende werklieden weten raad met alle soorten aanvragen van elke grootte en iedere soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Onze maximaal opgezette projecten bevatten sfeer, stijl en kwaliteit.. duurzaamheid, degelijkheid en de juiste keus van de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze vakmensen in ons product een ziel creëren.. Met eerbied voor ieders budget creëren onze stielmannen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de Reynaers aluminium ramen stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar eveneens de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor Reynaers aluminium ramen bij Roosdaal.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Roosdaal

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente vervaardigen.

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere zaken te beginnen maken. Om dat in optimale omstandigheden te doen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Roosdaal. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en ervaren medewerkers met de nodige zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met alle normen over milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben succesvol een cursus inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met onze mensen bekijken op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium ramen bij Roosdaal maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen gemaakt

Ons team van zeer geoefende medewerkers staat in ons atelier bij Roosdaal stand by om uw opdrachten uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams klaar om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er op de markt is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgegeven.

 

Onze toonzaal, bij Roosdaal in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, bij Roosdaal kiezen uit ons zeer onuitputtelijke aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium ramen. Vanzelfsprekend staan wij paraat om u verder te helpen met oordeelkundig advies van onze experts.

Dit soort grote beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.