Reynaers aluminium ramen Ternat - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Ternat

Reynaers aluminium ramen Ternat

Reynaers aluminium ramen Ternat - G&g Construct maakt de uniekste Reynaers aluminium ramen niet ver van Ternat

Reeds 15 jaar bouwen wij een degelijk imago uit als bedrijf in Reynaers aluminium ramen bij Ternat.

G&G Construct biedt een uitgebreid aanbod van Reynaers aluminium ramen op maat.. Ons bedrijf, gesitueerd in Apelterre bij Ternat heeft in de het gebied een stevige reputatie verdiend. Bewijs daarvan zijn de zeer vele referenties die G&G prijzen voor het knap verzorgde werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, Reynaers aluminium ramen op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Top Reynaers aluminium ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u willen bereiken. G&G Construct is de nummer èèn als het aankomt op Reynaers aluminium ramen bij Ternat.

Die betrouwbare reputatie danken we voor een groot deel aan het gegeven dat al onze klanten onze goede prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van werken weten appreciëren.

De onbetwiste leider voor Reynaers aluminium ramen bij Ternat.

Bij het produceren van de Reynaers aluminium ramen zorgt de firma telkens opnieuw voor een perfect schaalmodel, van klassieke of moderne insteek en houdt daarbij rekening met al uw bekommernissen en gevoeligheden en het financiële plaatje. G&G Construct maakt er een erezaak van om meteen innovatief te zijn op het vlak van de recenstste technieken en trends op esthetisch vormgevingsgericht en technologisch gebied.

Een geoefende ploeg bestaande uit gedreven vakmensen vervaardigt in onze werkruimte bij Ternat de projecten. De technologische kennis van ons bedreven vakmannenteam geeft ons de kans om Reynaers aluminium ramen van hoge kwaliteit te vervaardigen. Een team van professionele medewerkers is verantwoordelijk voor het plaatsen van de op maat gemaakte Reynaers aluminium ramen.

Steeds schijnen onze projecten klasse, kwaliteit, sfeer en stijl uit. duurzaamheid gebruiksgemak en de beste keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons werk een ziel creëren.. Met respect voor iedereens budget genereren onze vakmensen bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van uiterst belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Als specialist in Reynaers aluminium ramen bij Ternat proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Ternat

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het vervaardigen van onder andere Reynaers aluminium ramen over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Ternat. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze ramen en deuren.

G&G Construct is in orde met de volledige regelgeving wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle personeelsleden van G&G Construct hebben succesvol een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

Om welke reden G&G Construct de toprefentie in Reynaers aluminium ramen is bij Ternat en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw Reynaers aluminium ramen ontwikkeld

Ons team van uiterst kundige werknemers staat in ons atelier bij Ternat stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Daarvoor beschikken ze over hoog-technologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande Reynaers aluminium ramen worden afgeleverd. Daarnaast staan er ploegen klaar om uw afgewerkte Reynaers aluminium ramen te installeren op een even professionele methode als het werd gemaakt. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te berekenen. De computerinformatie wordt direct naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Ternat

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garage-ingang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Ternat, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van Reynaers aluminium ramen. Ons deskundig advies daaromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort grote beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.