Reynaers aluminium ramen Vlaams-Brabant - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium ramen niet ver van Vlaams-Brabant

Reynaers aluminium ramen Vlaams-Brabant

Reynaers aluminium ramen Vlaams-Brabant - G&g Construct maakt de beste Reynaers aluminium ramen niet ver van Vlaams-Brabant

G&G Construct fabriceert al 15 jaar Reynaers aluminium ramen bij Vlaams-Brabant.

Wij fabriceren voor elke mogelijke aanvraag Reynaers aluminium ramen op maat van de klant. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre bij Vlaams-Brabant heeft in de regio een mooie reputatie verworven. Bewijs daarvan vormen de ontzettend talrijke referenties die ons bedrijf aanbevelen omwille van de zeer hoge kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Zorgen voor Reynaers aluminium ramen op maat is ons ultieme streefdoel.

Onze experts beloven u de best passende Reynaers aluminium ramen rekening houdend met de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft Reynaers aluminium ramen bij Vlaams-Brabant.

Die sterke reputatie danken we vooral aan de realiteit dat al onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten smaken.

De allerbeste in Reynaers aluminium ramen bij Vlaams-Brabant en omstreken.

Onze firma beijvert in het maken van de Reynaers aluminium ramen een topontwerp waarbij tot in de details voldaan wordt aan uw verwachtingen binnen het budgettaire plaatje. We blijven als innoverend bedrijf zeer veel bezig, zowel technisch als vormgeving, op de hoogte te blijven van de recentste technieken en materialen die in onze sector te krijgen komen.

Een capabele werkploeg van handige vakmensen vervaardigt in onze eigen werkplaats bij Vlaams-Brabant de opdrachten. Onze vakkundige stielmannen weten raad met allerlei aanvragen van elke schaal en iedere soort. Een ploeg van vakmensen staat in voor de installatie van de op maat gemaakte Reynaers aluminium ramen.

sfeer, klasse en stijl. Materiaalkeuze is uiteraard van uiterst groot belang en dat beseffen onze experts als geen ander. In elke budgetklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijfsgebouw of woning.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzaamheid en een gebalanceerde kleurkeuze zijn daarbij van groot belang en worden door ons nauwkeurig afgewogen. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in Reynaers aluminium ramen bij Vlaams-Brabant proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Geïnteresseerd in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Vlaams-Brabant? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere Reynaers aluminium ramen over te gaan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Vlaams-Brabant. Daar worden alle ramen en deuren gecombineerd met een hypermodern machinepark en vakkundige mensen met de broodnodige zorg geconstrueerd.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen wat betreft gezondheid, veiligheid milieu, enz. G&G Construct is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfcontroles en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg nagaan op welke manier we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze Reynaers aluminium ramen ten goede.

De reden waarom G&G Construct de toprefentie in Reynaers aluminium ramen is bij Vlaams-Brabant en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw Reynaers aluminium ramen maken

In ons atelier bij Vlaams-Brabant staat een team van kundige werknemers paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de Reynaers aluminium ramen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze mensen staan vervolgens klaar om heel vlug de afgewerkte Reynaers aluminium ramen te komen inplaatsen. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten tot in de puntjes correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransfereerd.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Vlaams-Brabant

Enkele Reynaers aluminium ramen, een garagedeur die weldra aan vernieuwing toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw vragen kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, bij Vlaams-Brabant kiezen uit ons heel uitgebreide aanbod van uitvoeringen en modellen van Reynaers aluminium ramen. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met deskundig advies van onze specialisten.

Voor een dergelijke belangrijke beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.