Reynaers aluminium ramen Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Zottegem

Reynaers aluminium ramen Zottegem

Reynaers aluminium ramen Zottegem - G&g Construct maakt de mooiste Reynaers aluminium ramen niet ver van Zottegem

Reeds 15 jaar bouwen wij een degelijk imago uit als firma gespecialiseerde onderneming in Reynaers aluminium ramen bij Zottegem.

G&G Construct, in Apelterre, bij Zottegem, is een gereputeerd en meerzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de bedrijfsnaam doet uitschijnen. Niet toevallig hebben wij talrijke referenties die kunnen beamen dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. Wij beheren een grote keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Op deze manier zorgen wij voor Reynaers aluminium ramen voor in iedere situatie.

Top Reynaers aluminium ramen op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze ervaren deskundigen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft Reynaers aluminium ramen bij Zottegem.

Die sterke reputatie danken we voor een groot deel aan het feit dat onze klanten onze onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding en correcte wijze van samenwerken weten te waarderen.

De beste in Reynaers aluminium ramen bij Zottegem en omstreken.

Onze allereerste bekommerdheid als het aankomt op het vervaardigen van de Reynaers aluminium ramen is het ontwikkelen van een design op maat. Daarvoor houden onze stielmannen ruim overleg met de klanten om zo nauwgezet als kan aan despecifieke vragen te voldoen en mooi binnen de financiële afspraken te blijven. Onze onderneming maakt er een belangrijk punt van om mee te zijn wat betreft de geavanceerdste toepasbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te implementeren.De modernste technieken en trends in onze branche hebben geen geheimen voor G&G Construct.

In het eigen atelier, bij Zottegem vervaardigt een team van extreem knappe vakmannen de projecten, groot of klein, van zeer gevarieerde aard. De installatie van de Reynaers aluminium ramen wordt gedaan door onze professionele ploegen.

Onze maximaal opgezette ondernemingen stralen stijl, sfeer en kwaliteit.. duurzaamheid, degelijkheid en de passende keuze van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel stoppen.. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere prijscategorie naar een zo maximaal mogelijke duurzaamheid.

Wij besteden de grootste zorg aan alle details zodat dit kan bijdragen aan Reynaers aluminium ramen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor Reynaers aluminium ramen bij Zottegem.

Interesse in Reynaers aluminium ramen van een specialist bij Zottegem? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons direct duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf Reynaers aluminium ramen en andere afgeleide producten te produceren. Om dat in ideale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, bij Zottegem. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en kundige mensen met de nodige zorg geconstrueerd.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examen. Tevens zijn er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden naar het personeel toe aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dit draagt enkel bij aan topkwaliteit Reynaers aluminium ramen.

Wat ons de standaard voor Reynaers aluminium ramen bij Zottegem maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw Reynaers aluminium ramen gefabriceerd

In ons atelier bij Zottegem staat een team van kundige stielmannen paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u de zekerheid bieden dat de Reynaers aluminium ramen die wij afleveren van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze ploegen staan vervolgens paraat om heel snel de afgewerkte Reynaers aluminium ramen te komen installeren. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, bij Zottegem in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor Reynaers aluminium ramen, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedoorgang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, bij Zottegem, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van Reynaers aluminium ramen. Ons onderbouwd advies hierbij zal u al een heel stuk op weg helpen de goede keuze te maken.

Dit soort belangrijke beslissingen neemt u best met het nodige overleg.