veranda's Aalst - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Aalst

veranda’s Aalst

veranda's Aalst - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Aalst

Wij zijn al 15 jaar bezig als producer van veranda’s bij Aalst.

G&G Construct is een flexibel en veelzijdig bedrijf dat u een heel ruime keuze aan duurzame profielen en materialen aanlevert.

Onze specialisten beloven u de geschikte veranda’s in de omgeving. In Aalst en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verdiend.

Voornamelijk onze coulante wijze van werken en het gegeven dat we knappe kwaliteit leveren voor ieder budget, worden gewaardeerd door ons cliënteel.

Uw specialist voor veranda’s in de omgeving van Aalst.

Bij het produceren van de veranda’s zorgt de firma altijd voor een perfect geraamte, van klassiek tot modern en houdt daarbij rekening met uw wensen op maat en het beschikbare budget. We blijven als onderneming maniakaal bezig, zowel technisch als artistiek, op de hoogte te blijven van de innovatiefste bewerkingsmethodes en materialen die in onze sector te krijgen komen.

In ons eigen atelier, niet ver van Aalst realiseert onze werkploeg van extreem geoefende stielmannen de opdrachten, groot of klein, van de meest gediversifieerde soort. de geoefende ploegen zorgen voor de plaatsing van de veranda’s.

Onze alles omvattende projecten bevatten kwaliteit, sfeer en stijl.. duurzaamheid, degelijkheid en de meest geschikte keus van de kwaliteitsvolle materialen maken dat onze vakmensen in ons product een ziel leggen.. Met eerbied voor ieders budget geven onze vakmensen duurzaamheid aan uw woning of bedrijf.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Na de installatie van de veranda’s stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Wij slagen er keer op keer in om een volwaardig, duurzaam afgewerkt product af te leveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Wij laten alle bouwwerken tot bloei komen met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Klassiek, modern, tijdloos… wij laten u van onze projecten genieten. Als specialist in veranda’s in de buurt van Aalst proberen wij onze hoogstaande reputatie alle eer aan te doen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in veranda’s van een specialist bij Aalst

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al snel was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog betere kwaliteit en service konden zorgen naar onze klanten toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Aalst. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een hypermodern machinepark al onze deuren en ramen.

Ons bedrijf is in orde met alle normen betreffende gezondheid, veiligheid milieu, enz. Onze firma is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een opleiding inzake veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindexamen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de voltallige ploeg bestuderen op welke wijze we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer serieus genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Wat ons de referentie voor veranda’s bij Aalst maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw veranda’s ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Aalst staat een ploeg van vakbekwame werknemers paraat om uw opdrachten op en top professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke veranda’s worden afgeleverd. Daarbovenop staan er teams paraat om uw afgewerkte veranda’s te installeren op een even professionele wijze als het werd vervaardigd. De allerbeste software die er beschikbaar is stelt ons in staat de producten heel correct te becijferen. De computerinformatie wordt rechtstreeks naar het machinepark doorgesluisd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Aalst in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garage-ingang die spoedig aan vernieuwing toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Aalst, kan u keuze maken uit verschillende modellen en soorten van veranda’s. Ons oordeelkundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de goede keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor een dergelijke grote beslissing uzelf heel uitgebreid laat informeren.