veranda's Brakel - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Brakel

veranda’s Brakel

veranda's Brakel - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Brakel

G&G Construct construeert intussen 15 jaar veranda’s bij Brakel.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een mooie waaier aan duurzame profielen en materialen biedt.

Onze specialisten waarborgen u de geschikte veranda’s rekening houdend met de omgeving. bij Brakel en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Vooral onze vlotte manier van werken en het feit dat we knappe kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen, worden gewaardeerd door tevreden klanten.

De beste in veranda’s bij Brakel en omgeving.

Onze primaire zaak inzake het tot stand brengen van de veranda’s is het ontvouwen van een design op maat. Dat wil zeggen dat onze mensen op goede wijze communiceren met het cliënteel en logischerwijze &natuurlijk zijn verzuchtingen en budget naleven. G&G Construct blijft zich heel dikwijls bijscholen om op de hoogte te zijn van de meest recente tendenzen betreffende ontwerpen, technieken en stijlen.De meest recente werkwijzen en ontwikkelingen in onze sector hebben geen geheimen voor ons.

In ons eigen atelier, bij Brakel produceert een ploeg van zeer vakbekwame vakmannen de opdrachten, klein of groot, van zeer gevarieerde aard. Onze bekwame teams dragen zorg voor de plaatsing van de veranda’s.

Onze maximaal opgezette totaalprojecten ademen kwaliteit, sfeer en stijl.. Dankzij de ideale mix van functionaliteit, duurzaamheid en een doordachte materiaalkeuze leggen we in onze producten een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen elke prijsklasse naar een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in veranda’s van een specialist bij Brakel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf maken van ramen en deuren voor een nog betere service en kwaliteit konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot de productie van onder andere veranda’s over te gaan.

Door de snelle groeicurve van ons bedrijf kregen we in 2008 af te rekenen met plaatsgebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, bij Brakel. Kundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er iedere maand werfcontroles, en wordt er maandelijks een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers aangaande het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit veranda’s.

De reden waarom G&G Construct de maatstaf in veranda’s is bij Brakel en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw veranda’s ontwikkelen

In ons atelier bij Brakel staat een ploeg van kundige stielmannen klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Hiervoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte veranda’s worden afgeleverd. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte veranda’s te plaatsen op een even professionele wijze als het werd gemaakt. Onze producten worden via op maat gemaakte software becijferd. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, bij Brakel

Enkele veranda’s, een garagepoort die binnenkort aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

U kunt in onze toonzaal, bij Brakel kiezen uit ons zeer complete aanbod van modellen en uitvoeringen van veranda’s. Logischerwijze staan wij paraat om u verder te helpen met vakkundig advies van onze kenners.

Voor een dergelijke ingrijpende beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.