veranda's Brussel - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Brussel

veranda’s Brussel

veranda's Brussel - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Brussel

Reeds 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in veranda’s bij Brussel.

G&G Construct beschikt over een uiterst ruim aanbod van veranda’s op maat.. In de buurt van Brussel is G&G Construct de onbetwiste referentie wat betreft veranda’s. Bewijs daarvan vormen de ongelofelijk vele referenties die G&G aanraden omwille van het alles omvattend werk en onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Streven naar perfecte veranda’s op maat is ons grote streven.

Onze vakmensen beloven u de best passende veranda’s rekening houdend met de omgeving. In Brussel en omstreken heeft G&G Construct, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie opgebouwd.

Die door de jaren verworven reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat ons cliënteel onze degelijke prijs-kwaliteitsverhouding en correcte manier van werken weten appreciëren.

Uw specialist in veranda’s in de omgeving van Brussel.

De deskundige vakmannen van G&G Construct maken voor u een degelijk ontwerp op maat. Daarvoor plegen we op grondige wijze samenspraak met de cliënten om zo nauwgezet als kan aan de persoonlijke verzuchtingen te gehoorzamen en netjes binnen de afgesproken prijs te blijven. Onze firma maakt er een breekpunt van om mee te zijn betreffende de recentste gebruikte technologische ontwikkelingen en materialen en die ook toe te passen.Zowel qua technologische zaken als op het vlak van design volgen we de meest recente tendenzen in de sector op de voet.

In ons eigen atelier, niet ver van Brussel vervaardigt een team van uiterst kundige vakmensen de ondernemingen, klein of groot, van de meest gevarieerde soort. De installatie van de veranda’s wordt grondig aangepakt door onze professionele teams.

degelijkheid, kwaliteit en stijl. Het kiezenvan de juiste kwalitatieve onderdelen is een stiel die wij tot in de puntjes beheersen. duurzaamheid en functionaliteit is voor ons van hoogste belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor veranda’s in de buurt van Brussel.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in veranda’s van een specialist bij Brussel

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verhogen door zelf de deuren en ramente produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het produceren van onder andere veranda’s over te gaan.

Dit leidde in 2008 opnieuw tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Brussel. Daar worden alle ramen en deuren in combinatie met een modern machinepark en vakkundige medewerkers met de onmisbare zorg geconstrueerd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle werknemers van de firma een opleiding hebben gevolgd over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er maandelijks inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor het personeel met als thema het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit veranda’s.

Wat ons de standaard voor veranda’s bij Brussel maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw veranda’s ontwikkelen

In ons atelier niet ver van Brussel staat een ploeg van vakbekwame stielmannen klaar om uw opdrachten professioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over moderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief hoogstaande veranda’s worden afgeleverd. Onze teams staan vervolgens paraat om ongelofelijk snel de afgewerkte veranda’s te komen installeren. Onze producten worden via speciaal ontwikkelde software becijferd. De databanken worden online van de computer getransfereerd naar ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Brussel in Apelterre

Enkele veranda’s, een garage-ingang die zo nodig aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw plannen kunt u bij G&G Construct aankloppen.

In onze toonzaal, niet ver van Brussel, kan u keuze maken uit diverse modellen en soorten van veranda’s. Ons onderbouwd advies hier rond zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keuze te maken.

Het is niet meer dan logisch dat u voor zo’n belangrijke keuze uzelf heel uitgebreid laat informeren.