veranda's Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Denderleeuw

veranda’s Denderleeuw

veranda's Denderleeuw - G&g Construct maakt de uniekste veranda's niet ver van Denderleeuw

Al 15 jaar bouwen wij een gereputeerd imago uit als specialist in veranda’s bij Denderleeuw.

De duidelijkste manier om G&G Construct te omschrijven is als een meerzijdig etablissement met een uitgebreide stock aan duurzame profielen en materialen.

Top veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze specialisten samen met u naar streven. In Denderleeuw en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een veel krediet verdiend.

Voornamelijk onze coulante wijze van werken en het gegeven dat we supersterke kwaliteit afleveren voor betaalbare prijzen, worden geapprecieerd door ons cliënteel.

Uw expert voor veranda’s in de omgeving van Denderleeuw.

De deskundige vakmannen van G&G Construct vervaardigen voor de klant een performant ontwerp op maat. Wat dat betreft houden onze mensen ruim overleg met de klanten om zo nauwkeurig als mogelijk is aan de specifieke verzuchtingen te gehoorzamen en mooi binnen de financiële afspraken te blijven opereren. Ons bedrijf blijft zich constant bijscholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste tendenzen over stijlen, technieken.Zowel qua technologische zaken als op vormgeving volgen we de laatste ontwikkelingen in de sector van nabij.

Een vakkundig team van deskundige vaklieden ontwikkelt in onze werkruimte vlakbij Denderleeuw de opdrachten. Onze vakkundige werklieden weten raad met uiteenlopende ondernemingen van iedere omvang en iedere soort. Een ploeg van vakmensen is verantwoordelijk voor het installeren van de op maat gemaakte veranda’s.

Al onze realisaties hebben een ding gemeen: door de hoge quality stralen ze klasse, sfeer en stijl uit. De keuzevan de meest geschikte hoogwaardige onderdelen is een ambacht die wij zeer goed beheersen. In elke prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw woonst of bedrijfsgebouw.

Wij streven naar volledig afgewerkte topproducten. En dat met een geoefend oog voor de kleinste details. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. Niet alleen laten wij alles passen in een groot harmonieus totaalpakket, ook aan de afwerking, design (modern, klassiek,..) hechten wij veel belang. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u geïnteresseerd bent in veranda’s van een specialist bij Denderleeuw

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gino Mertens en Gunther Van Holder hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van ramen en deuren voor een nog degelijkere service en kwaliteit konden zorgen naar onze klanten toe..

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines aangeschaft en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere veranda’s over te gaan.

Door de pijlsnelle groeischeut van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige locatie op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Denderleeuw. Vakkundige mensen maken daar in een modern machinepark al onze deuren en ramen.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle werknemers van de firma een cursus hebben ondergaan over de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Tevens zijn er iedere maand inspecties, en wordt er iedere maand een toolboxmeeting georganiseerd voor de werknemers over het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit veranda’s.

Wat ons de referentie voor veranda’s bij Denderleeuw maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plek waar we uw veranda’s produceren

Ons team van uiterst geoefende personeelsleden staat in ons atelier niet ver van Denderleeuw stand by om uw opdrachten te verwezenlijken. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u de garantie bieden dat de veranda’s die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarbovenop staan er teams stand by om uw afgewerkte veranda’s te plaatsen op een even professionele manier als het werd gemaakt. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De databanken worden online van de computer doorgestuurd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, een veranda, nieuwe ramen, een lichtstraat of uw garagepoort die spoedig aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Denderleeuw, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van veranda’s. Ons onderbouwd advies hieromtrent zal u al een heel stuk op weg helpen de juiste keuze te maken.

Dit soort gewichtige beslissingen neemt u bij voorkeur met het nodige overleg.