veranda's Dilbeek - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Dilbeek

veranda’s Dilbeek

veranda's Dilbeek - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Dilbeek

G&G Construct is zich snel ontwikkelend bedrijf dat al 15 jaar veranda’s ontwikkelt bij Dilbeek.

G&G Construct biedt een ruim aanbod van veranda’s op maat.. Ons bedrijf, gelegen in Apelterre nabij Dilbeek heeft in de omtrek een sterke reputatie verdiend. Bewijs daarvan zijn de honderden referenties die onze firma aanraden vanwege de de degelijke kwaliteit voor een lage prijs. Kortom, veranda’s op maat is waar wij als geen ander in gespecialiseerd zijn.

Onze vakmensen garanderen u de best passende veranda’s voor de omgeving. In Dilbeek en omstreken heeft ons bedrijf, gelegen in Apelterre, een sterk imago verworven.

Voornamelijk onze flexibele manier van werken en het gegeven dat we geweldige kwaliteit afleveren voor in een competitieve prijsklasse, worden geapprecieerd door onze klanten.

De beste in veranda’s in Dilbeek en omgeving.

Onze onderneming viseert in het fabriceren van de veranda’s een topontwerp waarbinnen in de mate van het mogelijke voldaan wordt aan uw verlangens rekening houdend met het beschikbare budget. Onze onderneming maakt er een belangrijk streven van om als eerste gebruik te maken van de nieuwe productie- en bewerkingsmethodes en tendensen op esthetisch vormgevingsgericht en technisch vlak.

Een vakkundig team van competente vakmannen produceert in onze eigen werkplaats vlakbij Dilbeek de opdrachten. Onze bekwame vakmensen weten raad met uiteenlopende aanvragen van elke schaal en elke soort. Onze medewerkersploeg staat vervolgens in voor de plaatsing.

Al onze producten hebben een ding gemeen: omwille van de sterke kwaliteit ademen ze sfeer stijl en klasse uit. Materiaalkeuze is namelijk van niet te onderschatten belang en dat weten onze experts als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in iedere prijsklasse voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. Onze uitgebreide kennis over stijlen maakt ons dusdanig flexibel om in elk exterieur en interieur aan te schuiven voor een schitterend en duurzaam eindwerk.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Door onze grondige en vakkundige aanpakken geniet G&G Construct een ijzersterke reputatie als leverancier voor veranda’s in de buurt van Dilbeek.

Geïnteresseerd in veranda’s van een specialist bij Dilbeek? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al vlug was het ons een uitgemaakte zaak dat we met het zelf vervaardigen van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

Daarom besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere dingen te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en kochten we de nodige machines aan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Dilbeek. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een hypermodern machinepark en geoefende medewerkers met de broodnodige zorg vervaardigd.

Bovendien is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dit betekent dat alle werknemers van het bedrijf een cursus hebben genoten over de veiligheid, en hiervoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook zijn er op maandelijkse basis werfinspecties, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers betreffende het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dit draagt alleen maar bij aan topkwaliteit veranda’s.

Wat ons de topreferentie voor veranda’s bij Dilbeek maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de plaats waar we uw veranda’s vervaardigen

In ons atelier niet ver van Dilbeek staat een ploeg van vakkundige vakmensen paraat om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over hoogtechnologische computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte veranda’s worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens paraat om ongelofelijk vlot de afgewerkte veranda’s te komen installeren. Onze producten worden via op maat gemaakte computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer getransfereerd richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Dilbeek in Apelterre

Enkele veranda’s, een garagepoort die zeer spoedig aan een opknapbeurt toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct terecht.

In onze toonzaal, niet ver van Dilbeek, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van veranda’s. Ons vakkundig advies hieromtrent zal u al een heel eind op weg helpen de correcte keuze te maken.

Voor zo’n belangrijke keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.