veranda's Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Erpe-Mere

veranda’s Erpe-Mere

veranda's Erpe-Mere - G&g Construct maakt de mooiste veranda's niet ver van Erpe-Mere

Wij zijn reeds 15 jaar bezig als producer van veranda’s bij Erpe-Mere.

G&G Construct is een firma van alle markten thuis die u een uitgebreide keuze aan duurzame profielen en materialen biedt.

Top veranda’s op maat en dat in de juiste setting, is waar onze deskundige vakmensen samen met u willen bereiken. G&G Construct is de onklopbaar wat betreft veranda’s in en rond Erpe-Mere.

Die betrouwbare reputatie danken we voornamelijk aan het gegeven dat al onze klanten de goede prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van samenwerken weten naar waarde te schatten.

De allerbeste in veranda’s in Erpe-Mere en omgeving.

Onze mensen construeren voor de cliënt een performant ontwerp dat perfect op maat is. Daarvoor houden onze mensen uitgebreid overleg met de klanten om zo goed als binnen de mogelijkheden ligt aan de persoonlijke eisen te gehoorzamen en zo goed mogelijk binnen de afgesproken prijs te blijven. G&G Construct maakt er een groot streven van om up to date te zijn inzake de geavanceerdste beschikbare technieken en materialen en die ook te implementeren.De nieuwste werkwijzen en tendensen in onze sector hebben geen geheimen voor G&G Construct.

Een capabele werkploeg bestaande uit gedreven vakmannen vervaardigt in onze eigen werkplaats vlakbij Erpe-Mere de projecten. Onze vakkundige mensen weten raad met alle soorten ondernemingen van iedere grootte en iedere soort. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte veranda’s.

Kwaliteit en sfeer is wat onze realisaties uitademen en dat met dank aan een correcte oordeelkundige mix van kwaliteitsvolle materialen die op functionele en duurzame wijze geïnstalleerd worden. Materiaalkeuze is logischerwijs van prioritair belang en dat beseffen wij als geen ander. Functionaliteit en duurzaamheid is voor ons van primordiaal belang en dat in elke prijscategorie voor zowel woningen als bedrijven.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Zowel voor, tijdens als na de projecten staan wij garant voor topservice. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Dankzij de juiste materiaalkeuze en een goede feeling voor design tillen wij ieder bouwwerk naar een hoger niveau. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor veranda’s in de buurt van Erpe-Mere.

Interesse in veranda’s van een specialist bij Erpe-Mere? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

In 1996 zetten Gunther Van Holder en Gino Mertens hun eerste stappen als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Al gauw was het ons duidelijk dat we met het zelf produceren van deuren en ramen voor een nog degelijkere kwaliteit en service konden zorgen naar onze opdrachtgevers toe..

In 1998 vestigden we ons te Denderhoutem, er werden machines aangekocht en het atelier werd ingericht om zelf tot het construeren van onder andere veranda’s over te gaan.

dat leidde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe burelen en werkplaatsen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Erpe-Mere. Daar worden alle deuren en ramen gecombineerd met een hypermodern machinepark en geoefende mensen met de onmisbare zorg gemaakt.

Onze firma is in orde met alle denkbare normen in verband met milieu, veiligheid, gezondheid, enz. Onze onderneming is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle medewerkers van G&G Construct hebben met succes een cursus over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun examen. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met de personeelsleden bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer ter harte genomen. Al deze zaken komen alleen maar de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Wat ons de topreferentie voor veranda’s bij Erpe-Mere maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw veranda’s produceren

Onze ploeg van heel capabele mensen staat in ons atelier niet ver van Erpe-Mere klaar om uw opdrachten te verwezenlijken. Hiervoor beschikken ze over hypermoderne computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief sterke veranda’s worden afgeleverd. Onze mensen staan vervolgens paraat om zeer vlug de afgewerkte veranda’s te komen plaatsen. Onze producten worden via gespecialiseerde software berekend. De databanken worden online van de computer doorgesluisd in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere in Apelterre

Enkele veranda’s, een garage-ingang die weldra aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Erpe-Mere de keuze maken uit ons heel uitgebreide aanbod van modellen en uitvoeringen van veranda’s. Logischerwijze staan wij klaar om u voort te helpen met gepast advies van onze specialisten.

Voor zo’n gewichtige beslissing gaat u toch niet over één nacht ijs.