veranda's Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Geraardsbergen

veranda’s Geraardsbergen

veranda's Geraardsbergen - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Geraardsbergen

Wij zijn al 15 jaar actief als producer van veranda’s bij Geraardsbergen.

G&G Construct, in Appelterre, niet ver van Geraardsbergen, is een gerenommeerd en veelzijdig bedrijf en heeft een uitgebreidere inhoud dan de bedrijfsnaam laat uitschijnen. Niet toevallig hebben wij ontzettend veel referenties die kunnen staven dat onze prijs-kwaliteitsverhouding zeer sterk is. G&G Construct biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua duurzame profielen en materialen. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment maakt G&G Construct veranda’s op maat voor u.

Onze specialisten garanderen u de meest geschikte veranda’s voor de omgeving. In Geraardsbergen en omstreken heeft onze zaak, gelegen in Apelterre, een stevige reputatie verworven.

Voornamelijk onze vlotte manier van aanpak en het feit dat we zeer goede kwaliteit weten te garanderen voor betaalbare prijzen, worden gewaardeerd door onze klanten.

Uw specialist voor veranda’s in de omgeving van Geraardsbergen.

Bij het fabriceren van de veranda’s zorgt de onderneming telkens opnieuw voor een volledig afgewerkt model, van klassiek tot modern en houdt tegelijkertijd rekening met uw aanwijzingen en budget. Onze firma maakt er een halszaak van om als eerste gebruik te maken van de meest recente productie- en bewerkingsmethodes en ontwikkelingen op artistiek en technisch vlak.

Een vakbekwaam team bestaande uit competente vakmannen vervaardigt in onze eigen werkplaats nabij Geraardsbergen de opdrachten. Onze bekwame mensen weten raad met uiteenlopende ondernemingen van iedere grootte en elke soort. Een professionele ploeg is verantwoordelijk voor de installatie van de op maat gemaakte veranda’s.

Altijd ademen onze afgewerkte producten stijl, kwaliteit, klasse en kwaliteit uit. Door de ideale mix van gebruiksgemak, duurzaamheid en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze producties een ziel. Voor uw bedrijf of woonst streven wij binnen iedere budgetcategorie naar een maximale duurzaamheid.

Dankzij ons geoefende oog voor detail weten wij de uitzonderlijke kwaliteit van onze veranda’s maximaal tot hun recht te doen komen. Dit alles wordt benadrukt door onze topservice tijdens en na de projecten. In elk exterieur en interieur kunnen wij ‘toveren’ dankzij uitgebreide kennis over stijlen gecombineerd met stielkennis en creativiteit.

Wij laten alle bouwwerken opbloeien met de juiste materialen en design. Tot in de kleinste details wordt alles, in een groter geheel, in harmonie gebracht.. Duurzame materialen maar ook de kleuren en het design krijgen alle aandacht. Alle stijlen, van klassiek tot modern en tijdloos, kunnen wij aan. Wij hebben dan ook terecht een reputatie opgebouwd als specialist voor veranda’s in de buurt van Geraardsbergen.

Twijfel niet om ons te contacteren als u interesse hebt in veranda’s van een specialist bij Geraardsbergen

Contacteer ons

Lees meer

Over ons

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de deuren en ramente maken.

om die reden besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen doen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

dat resulteerde in 2008 alweer tot plaatsgebrek en we vestigden ons in onze nieuwe werkplaatsen en burelen op de Brakelsesteenweg 462 te Appelterre, niet ver van Geraardsbergen. Daar worden alle deuren en ramen in combinatie met een modern machinepark en ervaren mensen met de broodnodige zorg gemaakt.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat houdt in dat alle medewerkers van het bedrijf een opleiding hebben gevolgd betreffende de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er maandelijks inspecties op de werf, en wordt er een tiental keer per jaar een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers aangaande het veilig werken in de werkplaats en op de werf. Dat draagt alleen maar bij aan topkwaliteit veranda’s.

Waarom G&G Construct de nummer één in veranda’s is in Geraardsbergen en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – op deze plek worden uw veranda’s ontwikkeld

In ons atelier niet ver van Geraardsbergen staat een team van vakbekwame medewerkers klaar om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Met dank aan onze hoogtechnologische computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de veranda’s die wij afleveren van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams klaar om uw afgewerkte veranda’s te installeren op een even professionele methode als het werd vervaardigd. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s becijferd. De gegevens worden online van de computer doorgegeven richting ons machinepark.

 

Onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen in Apelterre

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat of uw garagedeur die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

In onze toonzaal, niet ver van Geraardsbergen, kan u keuze maken uit diverse modellen en uitvoeringen van veranda’s. Ons onderbouwd advies daarbij zal u al een heel stuk op weg helpen de beste keus te maken.

Voor zo’n gewichtige keuze gaat u toch niet over één nacht ijs.