veranda's Haaltert - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Haaltert

veranda’s Haaltert

veranda's Haaltert - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Haaltert

Al 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als firma gespecialiseerde onderneming in veranda’s bij Haaltert.

G&G Construct beschikt over een heel uitgebreid aanbod van veranda’s op maat.. G&G Construct, gesitueerd in Apelterre nabij Haaltert heeft in de regio een sterke reputatie opgebouwd. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties die G&G aanraden voor het veelzijdige werk en performante prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, veranda’s op maat is waar wij voor staan.

Top veranda’s op maat en dat geïntegreerd in de setting, is waar onze experts samen met u willen bereiken. In Haaltert en omstreken heeft onze onderneming, gelegen in Apelterre, een een grote bekendheid verdiend.

Die sterke reputatie danken we vooral aan het gegeven dat onze klanten de competitieve prijs-kwaliteitsverhouding en grondige wijze van samenwerken weten appreciëren.

De nummer één in veranda’s in Haaltert en omstreken.

Bij de fabricatie van de veranda’s zorgt de onderneming telkens opnieuw voor een perfect design, van klassieke of moderne insteek en houdt intussen rekening met uw wensen op maat en budget. We zijn als onderneming zeer veel bezig, zowel technisch als design, goed geïnformeerd te blijven van de nieuwste werkwijzen en materialen die over gans de wereld op de markt komen.

Een capabele werkploeg van sterke vakmannen ontwikkelt in onze eigen werkplaats in de buurt van Haaltert de projecten. Onze vakbekwame werknemers weten raad met alle soorten aanvragen van iedere grootte en iedere soort. Een professionele ploeg staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte veranda’s.

Al onze projecten hebben een ding gemeen: met dank aan de sterke kwaliteit ademen ze sfeer, klasse en stijl uit. Materiaalkeuze is namelijk van primordiaal belang en dat beseffen wij als geen ander. In iedere prijsklasse vinden wij de meest duurzame en degelijke oplossing voor uw bedrijf of woning.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve veranda’s af. Ook na de projecten blijven wij uiteraard topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Dankzij onze expertise in stijlen en materialen kunnen wij in ieder interieur en exterieur vakwerk op maat garanderen.

Met aandacht voor duurzaamheid, het gebruik van de meest geschikte materialen en met een geoefend oog voor de juiste kleuren tillen wij ieder gebouw naar een hoger niveau. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Interesse in veranda’s van een specialist bij Haaltert? Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gunther Van Holder en Gino Mertens gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons meteen duidelijk dat we de kwaliteit en service voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

In 1998 vestigden we ons in Denderhoutem, er werden machines gekocht en het atelier werd in orde gemaakt om zelf tot het produceren van onder andere veranda’s over te gaan.

Door de pijlsnelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Haaltert. Vakkundige mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Ons bedrijf is in orde met alle regels wat betreft veiligheid, milieu, gezondheid, enz. Ons bedrijf is gecertificeerd onder de Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Alle mensen van G&G Construct hebben met succes een verplichte bijscholing over veiligheid gevolgd en zijn geslaagd voor hun eindproef. Ook de maandelijkse werfinspecties en toolboxmetingen, waarbij we met het personeel bestuderen hoe we de veiligheid op de werf en in de werkplaats kunnen garanderen, worden zeer au serieux genomen. Alle genoemde dingen komen alleen maar de topkwaliteit van onze veranda’s ten goede.

Wat ons de referentie voor veranda’s bij Haaltert maakt

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – hier worden uw veranda’s gefabriceerd

In ons atelier niet ver van Haaltert staat een team van bedreven werknemers klaar om uw opdrachten superprofessioneel uit te voeren. Daarvoor beschikken ze over geavanceerde computergestuurde machines en zijn zeker dat er kwalitatief perfecte veranda’s worden afgeleverd. Onze ploegen staan vervolgens klaar om zeer vlug de afgewerkte veranda’s te komen installeren. Onze producten worden via unieke computerprogramma’s berekend. De gegevens worden online van de computer overgebracht in de richting van ons machinepark.

 

Onze toonzaal in Apelterre, niet ver van Haaltert

Of u nu plannen heeft voor veranda’s, een lichtstraat, een veranda, nieuwe ramen of uw garagedeur die hoogdringend aan een opknapbeurt toe is.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Haaltert de keuze maken uit ons heel complete aanbod van uitvoeringen en modellen van veranda’s. Uiteraard staan wij paraat om u voort te helpen met oordeelkundig advies van onze specialisten.

Het is begrijpelijk dat u voor zo’n grote beslissing uzelf uitgebreid laat informeren.