veranda's Halle - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Halle

veranda’s Halle

veranda's Halle - G&g Construct maakt de beste veranda's niet ver van Halle

Al 15 jaar bouwen wij een sterkimago uit als specialist in veranda’s bij Halle.

Meerzijdigheid en een grote inhoud vormen kwaliteitstroeven van G&G Construct in Appelterre, niet ver van Halle. De zeer talrijke referenties bewijzen onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een grote keuze aan profielen en materialen die heel duurzaam zijn. Met dank aan ons zeer grote assortiment vervaardigt G&G Construct veranda’s op maat voor u.

Onze specialisten garanderen u de best passende veranda’s in de omgeving. G&G Construct is de onbetwiste marktleider wat betreft veranda’s in en rond Halle.

Die terecht sterke reputatie danken we voornamelijk aan het feit dat ons cliënteel de sterke prijs-kwaliteitsverhouding en grondige manier van werken weten smaken.

Uw expert voor veranda’s in de buurt van Halle.

Wij genereren voor u een geschikt ontwerp op maat. Daarvoor plegen al onze medewerkers op grondige wijze overleg met de klanten om zo vlot als mogelijk is aan de persoonlijke wensen te gehoorzamen en nauwgezet binnen het budget te blijven. Ons bedrijf maakt er een erezaak van om mee te zijn met de recentste gangbare technische hoogstandjes en materialen en die ook te gebruiken.De meest recente werkwijzen en tendensen in onze branche hebben geen geheimen voor onze medewerkers.

Onze ervaren werklieden produceren met ongekende vakmanschap de projecten in ons eigen atelier nabij Halle: geen uitdaging negeren ze om projecten, hoe gevarieerd ook, af te krijgen. Onze vakkundige vakmensen weten raad met alle soorten aanvragen van iedere grootte en elke soort. Een team van professionals staat in voor de plaatsing van de op maat gemaakte veranda’s.

Ontegensprekelijk ademen onze producten kwaliteit, sfeer, klassen en stijl uit. Dankzij de juiste combi van duurzaamheid, functionaliteit en een oordeelkundige materiaalkeuze leggen we in onze afgewerkte producten een ziel. Met respect voor iedereens budget wij bestendigheid aan uw woning of bedrijf.

G&G Construct levert geen half werk. Tot in de kleinste details werken wij onze hoogkwalitatieve veranda’s af. Na de installatie van de veranda’s stopt het niet, want nadien blijven wij topservice leveren. Keer op keer zorgen wij ervoor dat we een schitterend, tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat afleveren. Onze expertise in de nieuwste stijlen en materialen zorgt ervoor dat we in iedere situatie maatwerk afleveren.

Door verstandig om te springen met de juiste materialen en veel oog voor duurzaamheid weten wij ieder gebouw grondig te verbeteren. G&G Construct houdt rekening met het grotere geheel en ook van de afwerking en design hanteren wij de hoogste standaarden. Doorheen de jaren heeft ons snel groeiende bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als de nummer één in aluminium en wij doen er alles aan om onze koppositie te behouden en te verbeteren.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u geïnteresseerd bent in veranda’s van een specialist bij Halle

Contacteer ons

Lees meer

Over G&G Construct

Gino Mertens en Gunther Van Holder gingen in 1996 van start als zelfstandige raam- en verandaplaatsers. Het werd ons spoedig duidelijk dat we de service en kwaliteit voor de klanten konden verbeteren door zelf de ramen en deuren te produceren.

om die reden besloten we in 1998 om zelf veranda’s en andere afgeleide producten te vervaardigen. Om dat in optimale omstandigheden te kunnen, vestigden we ons in Denderhouten en schaften we de nodige machines aan.

Door de snelle groeicurve van onze firma kregen we in 2008 af te rekenen met ruimtegebrek en verhuisden we naar onze huidige burelen op de Brakelsesteenweg 462 in Appeltere, niet ver van Halle. Gespecialiseerde mensen vervaardigen daar in een modern machinepark al onze ramen en deuren.

Daarenboven is G&G Construct gecertificeerd onder Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist voor Aannemers (VCA). Dat betekent dat alle medewerkers van het bedrijf een cursus hebben gevolgd aangaande de veiligheid, en daarvoor geslaagd zijn in hun examenproef. Ook gebeuren er op maandelijkse basis inspecties, en wordt er op maandelijkse basis een toolboxmeeting gehouden voor de werknemers met als thema het veilig werken op de werf en in de werkplaats. Dat draagt enkel bij aan topkwaliteit veranda’s.

Om welke reden G&G Construct de standaard in veranda’s is in Halle en omstreken

Kwaliteit
Toonzaal
Eigen atelier
Maatwerk
Dienst na verkoop
Gratis prijsofferte
Talrijke referenties in de streek
10 jaar garantie
Meer dan 15 jaar ervaring

Atelier – de locatie waar we uw veranda’s maken

In ons atelier niet ver van Halle staat een ploeg van vakbekwame experts paraat om uw opdrachten vakkundig uit te voeren. Dankzij onze hightech computergestuurde machines kunnen wij u garanderen dat de veranda’s die wij afleveren van zeer degelijke kwaliteit zijn. Daarnaast staan er teams paraat om uw afgewerkte veranda’s te plaatsen op een even professionele methode als het werd geproduceerd. De allerbeste software die er verkrijgbaar is stelt ons in de mogelijkheid de producten uiterst correct te becijferen. De computerdata wordt zonder omwegen naar het machinepark getransporteerd.

 

Onze toonzaal, niet ver van Halle in Apelterre

Enkele veranda’s, een garage-ingang die dringend aan renovatie toe is, nieuwe ramen, een veranda, een lichtstraat,… Met al uw opdrachten kunt u bij G&G Construct aankloppen.

U kunt in onze toonzaal, niet ver van Halle de keuze maken uit ons uiterst onuitputtelijke aanbod van modellen en uitvoeringen van veranda’s. Vanzelfsprekend staan wij klaar om u verder te helpen met kundig advies van onze experts.

Dit soort grote beslissingen neemt u idealiter met het nodige overleg.